Duster Aracımızı Motor Sağlığı Vede Ekonomi İçin Hangi Devirde Kullanmalıyız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sozatman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,348
Ynt: Duster Aracımızı Motor Sağlığı Vede Ekonomi İçin Hangi Devirde Kullanmalıyız

Sorun kaba konuşmammı seni düzeltmemmi? Kusura bakma yanlış bişey söylersen aynısını yaparım git şikayet et uzatma

Ynt: Duster Aracımızı Motor Sağlığı Vede Ekonomi İçin Hangi Devirde Kullanmalıyız

Senin sayende artık bir zamanlar çok keyif alarak izlediğim bu forumdan soğudum. Eski bir duster kullanıcısı olarak 2 yıl ve 40 000 km.lik tecrübemi yeni alacak arkadaşlara aktarmak isterken senin yüzünden bunu yapmak gelmiyor içimden.

Bu forumun her konusuna yanıt verme zorunluluğun varmış gibi davranman beni ve eminim benim gibi birçok forumdaşı rahatsız etmiştir.

Birçok değilsiniz 3 kişisiniz ..Üşenmesem 80 küsür msjı inceliyeceğimde nerelere faydalı oldun tecrübenle ....

İstersen oylama yapalım kim kalsın kim gitsin o diğer 2 kankan dahil olmak üzere ben istenmiyorsam anında üyeliğimi silip gidicem siz istenmiyorsanız siz gideceksiniz bende sizden rahatsızım yanlış bilgi kirliliği yapıyprsunuz burda

troyexplorer' Alıntı:
Birçok değilsiniz 3 kişisiniz ..Üşenmesem 80 küsür msjı inceliyeceğimde nerelere faydalı oldun tecrübenle ....

O 3 kişiden biri değilsem olmak isterim. Nereden kayıt oluyoruz?

Bir şey söyleyeceğim bu "yeni üyesin" "80 mesaj atmışsın" muhabbetlerin baydı, 300 mesaj atınca usta mı oldun başımıza? Mesaj sayısıyla kişiliğini bu kadar bağdaştırma.

Herkes kendince doğru olanı paylaşıyor, neden gerginlik çıkarmaya çabalıyorsun?

Aynı askerdeki gençlerin önce ezilip sonra da devrecilik yapması gibi gereksiz bir davranış.

Size herşeyi parantez içinde açıklamak gerekiyor , ordaki mevzu 80 veya 20 veya 200 mesaj atmak değil 2 tane bile atsa kime ne faydası olduğunu saptamaktı , sen 2 numaralı faydalı bilgilendirme yaptığını zannedensin kayıt yaptırmana gerek yok . 3 ünüzde bir araya gelseniz elle tutulur bir bilgilendirmede yok zaten , yukarda bahsettiğim oylama hala geçerli sonucuna göre uygulamayı vadediyorsanız ben hazırım

Yani pes doğrusu, kaptan nickini kullandığına göre denizcilikle ilgili bir mesleğe sahip olduğunu varsayıyorum. Anlaşılan denizden uzak kalmak sana pek yaramıyor ve agressifleşiyorsun.

Bu mesajını gördükten sonra senin yaşınla ilgili ciddi şüphelerim oluşmaya başladı. Şöyle ki; ya çok gençsin işin gücün yok tek eğlencen bu forumlarda millete hakaretamiz laf yetiştirmek veya emeklisin vaktin bol.

Yaptığın teklifte zaten ne kadar çocuksu olduğunun bir göstergesi. Aslında bu kadar uzatıp sana laf yetiştirerek kendimi seninle aynı kefeye koydum ama ne yapalım bulaştık artık bi kere.

Gelelim teklifine hay hay buyursun gelsin oylama. Veya plebisit

Yalnız şöyle iki şartım var müsaade edersen tabii. Ben sadece kendi adıma oylamaya katılıyorum. Senin tabirinle "diğer iki kankamı" bu işe bulaştırma . Bu birinci şart.
Diğeri ise oldu da kaybedersem üyeliğimi silip gideceğim. Ama olur da sen kaybedersen bunu senden istemeyeceğim. Zira bu forumun senin gibi bir değerden mahrum kalmasına vesile olmak istemem.

Kal sağlıcakla sevgili "kaptan" , umarım en kısa sürede denizlere dönersin ve hem sen hem ben ve diğer iki "kankam" rahata ereriz

Benim tek şartım var diğer 2 parazitte girecek temizlik olucaksa toplu olmalı ayrıca kaybedersem giderim orda problem yok , istesende istemesende giderim

Abiler onu bunu birakin da bugun direksiyon far sinyal kolunu cevreleyen plastigi söktum, gosterge tablosu sapkasini cikardim, sol havalandirma paneli plastigini cikardim gosteege camina ulasip cikardim, gosterge uzerinde yesil kirmizi asetat kalemiyle boyama yaptim ve tikirti gelmesi muhtemel bosluklari yumusak malzemeyle kaplayip herseyi yerine taktim. Gostrrgem şöyle oldu.

Ekli dosyalar

• DSC_0398.jpg
    121 KB · Görüntüleme: 235

Kabulse oylama başlığını açıcam?

Kabul...

Ama sadece kendi adıma kaptan efendi, diğer arkadaşları bu işe bulaştırma.

Ayrıca yine üslubunu öttürmüşsün . Ne diyeyim bu saaten sonra sana edep dersleri verecek ne zamanım ne de haddim var. Allah ıslah etsin....

güray hoca ne cesaret valla bravo ben tırsarım sökmekten
eline sağlık güzel olmuş hakkaten bir de lambalar yanıkken resim koyarmısın daha etkileyici bir görünüm olur

Arkadaşlar,
foruma yapacağımız katkılarda lütfen üslübumuza dikkat edilim.. Burası bilgi paylaşım ve bunu da "kimseyi rahatsız etmeden" için kurulmuş bir site ve hepimizin de "elimizden geldiğince" katkı verdiğimiz bir site. Bence, "kim gidecek" diye oylama açmanıza da gerek yok. Zira, "eğer paylaşacak ve bunu kırıp dökmeden yapacak" olduktan sonra "gitmeye", bu şekilde yapmayacak olduktan sonra da "kalmaya" gerek yok. Kaldı ki, burası hepimize ait, dolayısı ile bu tip gereksiz tartışmalar hepimizi rahatsız ediyor.

Son olarak, bu mesajımı "kimseyi hedef alarak" yazmıyorum.. bu başlığa katkıda bulunan herkes için yazıyorum. herkese iyi günler dilerim, reha