Arkadaşlar alarm taktırmak istiyorum, serviste cenmax takıyorlarmış cenmax veya başka bir marka taktırıp memnun olanların tavsiyesi bu konuda benim gibi kararsız olanlara yardımcı olacaktır.
Arkadaşlar alarm taktırmak istiyorum, serviste cenmax takıyorlarmış cenmax veya başka bir marka taktırıp memnun olanların tavsiyesi bu konuda benim gibi kararsız olanlara yardımcı olacaktır.
Servise kanmayın aynı alarm var bende.Cenmax 942B modeli.3 senedir kullanıyorum.Servis 350 tl istedi.100 tl ye aldım 50 tl ye taktırdım.Bu linkten bi sorun derim http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-cenmax-942-kumandasiz-oto-alarm-en-ucuz-116702862/detay
Servise kanmayın aynı alarm var bende.Cenmax 942B modeli.3 senedir kullanıyorum.Servis 350 tl istedi.100 tl ye aldım 50 tl ye taktırdım.
Evet serviste öyleymiş , dışardada çok garip fiyatları var kimi 300 kimi 250 istiyor, montajı 50 tl ye yapan birini bulamadım yanlız nerde taktırdın ve iç korumaya gerek varmı ?
Bu alarm merkezi kilitle devreye girdigine gore aracharekete gecip kapilar kilitlenince devreye giriyor mu? Yine cam kaldirma arac harekete gecince kapilar otomatik kilitlenince camlari kapatir mantık olarak.
Boyle sorunlar var mi?
Bu alarm merkezi kilitle devreye girdigine gore aracharekete gecip kapilar kilitlenince devreye giriyor mu? Yine cam kaldirma arac harekete gecince kapilar otomatik kilitlenince camlari kapatir mantık olarak.
Boyle sorunlar var mi?
Hayır güray hocam o tip sorunlar yok , benim kaygım atıyorum cam kırıldı kapının mandalını kaldırınca devreden çıkarmı acaba diyordum,özel baglantıyla o olay da olmuyor. Ben iç korumayla cam kaldırmayı taktırmadım cam olayı için orta konsol sökülmesi lazım o kolçağı yerinden çıkarma fikri takarken çok uğraştığım için zor geldi açıkçası ,iç korumada gerekli görmedim nedeni zaten hırsız milleti aracın kapısını açmadan araca girmek için illaki sallıcak arabayı titreşim sensörü devreye giriyor o durumda bu fiyatların içinde can kaldırma modulu ile iç koruma göz yok onlar + 35 er lira sanırım işçilikte artar dolayısıyla gerek yok bence