Dumanla Haberleşmeyi Bilmeyenler Buraya :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AYDURAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,907

AYDURAN

Zirve
Yer
İstanbul / Maltepe
Arkadaşlar son günlerde bakıyorum fazla yazılan çizilen birşeyler yok sitede...Siteye günlük katılım sayısıda aynı, hatta artıyor her geçen gün...Eee öyleyse ne yapıyor bu insanlar? Sanırım dumanla haberleşiyorlar ;) :D

Bende diyorumki eğer sitede okuyacak yeni birşeyler bulamadıysanız, yada canınız sıkıldıysa ve dumanla haberleşmeyide öğrenemediyseniz o zaman buyurun buraya...

İstediğinizi yazıp çizebilirsiniz...Zaten serbest muhabbet bölümü burası :D :D :D

Etiketler
Ynt: Dumanla Haberleşmeyi Bilmeyenler Buraya :smiley:

Site ve apartmanlarda aidatlarını ödemeyenlerin teşhir edildiği gibi bende forumda olupta aktif olmayanları teşhir edeceğimmmm !!!

clip_image019.jpg

Yaklaşık 1 saatir benden başka kimse yok sitede (ziyaretçileri saymazsak)

Sonunda site bana kaldı, millet dumanla haberleşmektende vazgeçti mışıl mışıl uyuyorlar sanırım :D

Bugün Online Olan Üyeler (Kapıcı parası, kalorifer parası ve apt. aidatlarını yatıranlar)

:D :D :D :D :D

Toplam: 218

AYDURAN, estelya, space ¢eм, unimog-cu in mystery, nesur, Çeçen, mycamper, mogzilla ceyar, balum, mogzilla, erthem, ophtha, mavimor, dağlarkızı, hakankonas, sinan-izmir, murat, Sukuşu, serkans, papatya, Serendipity, schweps, penguen, yuysal, kapaksan, bikerboi, VitaEsMorte, celineee, Shakti, taner, eser, hural, Hasan Lalezar, eiwallah, eLf, yollardogam, vaporetto, Iceman®, Gülay Özkan, Tol, Murti, BamBina, ÇETİN BAYRAM, YEVGENI, charlie brawn, mortasi, ufuk, Cheetah, unleashed, cmturkmen, Jeep34, water_lily, dreamtravel, mid, HaliliOzturk, irfan-R, clover, queensland, alp rıza şimşek, ahmet85, green_mile, cems, yücel, Deep, hiperaktive, ufo, huzzik, aiRGop, deccal, ODYSSEUS, Macera, uygar, zlmtncr, koza, egele, philykia, tyuzgulec, mgulseven, Nejat, Tpower, phobios, focus, Skarabacak, elifbabacan, GokhanUzun, caner, senozlu, reha, yarasa81, jbb, aykar66, oŞHa_MaFe, TezMertek, zIpIr, ars, eevin, ahmet, bluemen, CANNAVARO, Jeepcj7, d_diablo, ağlayankaya, tahsingun, sativa, Hazelnut King, mesru, uckaya1576, erdalyaman, M, iyigun, concrete, elif nur seriyye, discovery-V8, BAYANMELİK, tango, göksu, wterra, betamix, namikka, Gültekin, atlantis, Nietsky, rangertr, aaltindeger, nuri, moremiles, TEZER, aura, mir-ay, Fatma Özdirek, chad, Yaho, karahun, NoRiskNoFun, SAGALASOS, alpinist, aura_oz, Gülşah, martı, alara, glcn, niva61, talaura, berk, farslan, purpledcobra, aysemmelim, kemal, laffer, Serkan Taşdelen, OverSpeed, emircek, burock, nesrin, lamella, soylu, ginevra, Climb_man, funda, serkanotsar, 10ur, bluish, Gölge Fanzin, gunyamac58, chimborazo, orkunuzel, suzan, atgm, stumpforte, dryas, chilavert, fullmoontr, melihcc, hskoken, Can, berktang, tuğba, eczacınt, muptezel, lovable, sabiha, memocy, gözde, pisoglak, JethroTull, reyan, behiyeisler, kenancifci, ozgurbali, muratsahin, caniyidinc, alev, aaronecho, ligarba, tiryaki, mehmet_karavan, Spirit, tayfuncem, ayhan ayvaz, ufukziya, gorgulus, gamzeli35, atesh77, Toprak, sudaki iz, pınarkaracar, SEVAL, bilgi, Arnetta, Smileiso, salim, acd, KeRTeNKeLLe, yol, arno, mimar, eleman67, dagcı

değerli dostlar,
sitemizde çok fazla aktif olamıyorum,
ama bir de yaz tatili havasına girince internet, bilgisayar vs. den de uzaklaştık zaten.
ama dönüşte aktif olarak haberleşeceğimizi hissediyorum.
saevgiler herkese...

Niye ALO Deriz?

Telefonda hemen hemen hergün kimbilir kaç kez kullandığımız "Alo" sözcüğü, gerçekte bir sevgilinin kısaltılmış adıdır. Sevgilinin tam adı Allessandra Lolita Oswaldo'dur. Bu sevimli genç kız, telefonu icat eden, A.Graham Bell'in sevgilisiydi. Graham Bell telefonu icat edince ilk hattı sevgilisinin evine çekmişti. Atölyesinde telefon çalınca arayanın Allessandra Lolita Oswaldo'dan başkası olamayacağını bildiğinden Graham Bell, telefonu açar açmaz "Allessandra Lolita Oswaldo" diyordu. Bell, zamanla sevgilisine, adını kısaltarak hitap etmeye başladı ve telefonu her açışında onu "Ale Lolos" diye karşıladı. Çalışmaları uzadıkça Graham Bell, sevgilisinin adını daha da kısalttı ve öne iki heceli bir ad buldu. Bu kısa ad "Alo" idi. Allessandra Lolita Oswaldo, geliştirip, tüm kente yaymaya çalıştığı telefondan başka birşey düşünmeyen sevgilisinin bitmek tükenmek bilmeyen deneylerinden rahatsız olmaya başlayınca Graham Bell'i telefonuyla başbaşa bırakıp onu terketti.Yaşlı Bell, sevgilisinin birgün onu arayacağı umuduyla telefonun başından ayrılmadı. Kentte çekilen telefon hatlarının sayısı da giderek artmaya başlamıştı. Graham Bell'i artık başka kişiler de arıyordu. Fakat o, telefonun her çalışında kendisini sevgilisinin aradığını sanarak telefonunu "Alo" diyerek açıyor ve artık herkes "Alo" diyordu. O günlerde hemen herkes telefonu açtıklarında Alexander Graham Bell'in anısına saygı olarak "Alo" demeye başladı. Bugün tümümüzün kullandığı "Alo" sözcüğü işte o günlerden günümüze uzanmaktadır.

İlginç! bense alonun, ingilizce "hello" kelimesinden değişime uğrayarak dilimize girdiğini düşünüyordum?
Not: Murat bugün apartman yüzsüzleri listesine alınmaktan yırttım mı? ;D ;D ;D

Haşmet abi sizi takip ediyorum, düzenli ödeme yapıyorsunuz :D Aksine ben son günlerde fazla zaman ayıramıyorum siteye :D Aidatlar birikiyor :D

AYDURAN' Alıntı:
Ailemizin tahsildarı ;) :D

hocam kaskosunu ve diğer sigortalarını benden yapmayanın kapısına ,gezenbilirci olarak dayanırım :smiley:

offf bu ticaret hayatı bana ne yaptı bölee, şirkette çalışırken bile böyle değildim ;D :eek:

neyse özenle tahsilat yapılırrr ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR