Diogenes Ana Kamp Mesajlar 40 Tepkime Puanı 1 Yer Sinop 2 Ağu 2020 #1 Bu hesap babamın hesabı kendisini kaybettik bir rahatsızlıktan dolayı Yıllardırvitirmek için uğraştığı ve bitirdikten bir yıl sonra vefat eden babamdan kalan ducato maxi karamanımızı buraya koyuyorum ilgilenen olursa verebiliriz.
Bu hesap babamın hesabı kendisini kaybettik bir rahatsızlıktan dolayı Yıllardırvitirmek için uğraştığı ve bitirdikten bir yıl sonra vefat eden babamdan kalan ducato maxi karamanımızı buraya koyuyorum ilgilenen olursa verebiliriz.
bayzero Kamp II Mesajlar 224 Tepkime Puanı 148 2 Ağu 2020 #2 Başınız sağ olsun,Allah rahmet eylesin..
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 28,985 Tepkime Puanı 6,047 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 2 Ağu 2020 #4 Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
BörüBars Kamp II Mesajlar 436 Tepkime Puanı 401 Yer Ankara 2 Ağu 2020 #5 Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun. Özel ileti attım düşündüğünüz sayı için. Ayrıca özellikleri v.b bilgiler nelerdir? Yalıtım, Isınma, Su ve elektrik sisteminin durumu Ruhsat tipi vb...
Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun. Özel ileti attım düşündüğünüz sayı için. Ayrıca özellikleri v.b bilgiler nelerdir? Yalıtım, Isınma, Su ve elektrik sisteminin durumu Ruhsat tipi vb...
omnitemporal MURAT ERDOĞAN Mesajlar 2,694 Tepkime Puanı 1,244 2 Ağu 2020 #6 Başınız sağolsun, mekânı cennet olsun Sanırım 61 yaşındaydı Keşke daha uzun seneler yaşasaydı Nur içinde yatsın CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başınız sağolsun, mekânı cennet olsun Sanırım 61 yaşındaydı Keşke daha uzun seneler yaşasaydı Nur içinde yatsın CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diogenes Ana Kamp Mesajlar 40 Tepkime Puanı 1 Yer Sinop 3 Ağu 2020 #7 Sağolun dostlar sağolsun çok erken gitti
kartalveat Zirve Mesajlar 1,471 Tepkime Puanı 1,353 Yer İSTANBUL 3 Ağu 2020 #8 Allah rahmet etsin.Sizlerde sabırlar versin. İnşallah babanızın hayalini sürdürebilecek bir alıcıyı en kısa sürede bulursunuz.
Allah rahmet etsin.Sizlerde sabırlar versin. İnşallah babanızın hayalini sürdürebilecek bir alıcıyı en kısa sürede bulursunuz.
H Hasan Efe Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 19 Ağu 2020 #12 Ustad başınız sağolsun.Ateş düştüğü yerde çok acıtır.Kendimden biliyorum ki,bende aşkkuşumu,canımı kaybettim 2009da.12 yaş,şimdi 23 olacaktı,tam bir sevgili.... Bu yaşamımız bir sınav dostum,rabbimde sevdiği kullarını sınava sokarmış.Hamdolsun. Dostum,araç duruyorsa zevkle anıları yaşatmak için talibim.saygılarımla. 0 546 241 47 24 Hasan çitoğlu Bursa
Ustad başınız sağolsun.Ateş düştüğü yerde çok acıtır.Kendimden biliyorum ki,bende aşkkuşumu,canımı kaybettim 2009da.12 yaş,şimdi 23 olacaktı,tam bir sevgili.... Bu yaşamımız bir sınav dostum,rabbimde sevdiği kullarını sınava sokarmış.Hamdolsun. Dostum,araç duruyorsa zevkle anıları yaşatmak için talibim.saygılarımla. 0 546 241 47 24 Hasan çitoğlu Bursa
CanSSS Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 20 Ağu 2020 #13 Konudan uzaklaştırmak gibi oluyor ama bi dua etmeden geçemedim. Nur içinde yatsın Allah korktuğundan korusun inşallah.
Konudan uzaklaştırmak gibi oluyor ama bi dua etmeden geçemedim. Nur içinde yatsın Allah korktuğundan korusun inşallah.
ince999 Her ne yaşarsan yaşa,sonunda keyfini çıkar Mesajlar 2,525 Tepkime Puanı 1,381 Yaş 73 Yer İzmir merkez idi değişti EDİRNE Merkez oldu 3 Eki 2020 #15 Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.