Evet kişiyi takip etme özelliği P4 le başlıyor. Ama Litchi diye bi program var Dji go nun alternatifi gibi. Ben onuda yükledim onun sayesinde active Tracking(takip etme kişiyi),panoramik çekim gibi özellikleride açmış oldum P3 standartta..
Ahbe hocam bugun en az 3 ilan sahibini aradim. Bir tanesi araci satmis. Diger ikisi de otv zammi nedeni ile satmaktan vaz gectiklerini fiyati biraz daha yukseltip oyle satacaklarini soylediler. Can sıkıntısın dan moral bozuklugundan forumda bos bos geziniyorum. Anlayacaginiz firsatlarin hepsi tek tek kacti. Simdi otv zammini bekleyip hali hazirda kaziklanarak bir arac sahibi olacagim. Yada bu duruma sinirlenip hic arac almayacagim.
SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Inanirmisiniz 240 forester ilani vardi suan girin bakin sahibindene 190 tane kalmis. 50 araci ikigunde satmislar. Ben kendime kiziyorum acikcasi. Cok agirdan aldim. Nedeni malesef arac ile alakali tereddutlerim vede kararsizligim. Tam kafamda oturttum almaya niyetlendim simdide bir tane arac yok piyasada. Kendime oylesine kizginimki basima agrilar girdi desem yeridir.
Elbetteki zamlardan sonra araclar ilana dusecek ama o zamanda ben alirmiyim almazmiyim emin degilim. Ama sanirim artik Forester sevdasindan vaz gecip sifir binek bir arac bakacagim. Bizim suv meraki baska bahara kaldi anlyacaginiz.
Orasi oyle zaten cok esnettigim icin bu duruma geldim. Acele etmim dedim ama olan firsatlari da kacirdim. Hayirlisi artik. Bende alirim Phantom 4 umu gider dag bayir video cekerim