Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dokurcun'un Kuzeyindeki Yaylalara Keşif Gezisi (29 Eylül - 3 Ekim 2008)
Ynt: Dokurcun'un Kuzeyindeki Yaylalara Keşif Gezisi (29 Eylül - 3 Ekim 2008)
Hakan bey paylaşımınız için teşekkürler aynı rotayı veya yakınını bende düşünüyorum boluya kadar otobandan gidip dönüşü yaylalar üzerinden yapmak birde GPS almayı düşünüyorum sizin GPS memnunsunuz zannedersem biraz gps sınız hakkında bilgi verebilirmisiniz model fiyat gibi
Merhaba,
Paylaşım için teşekkürler.
Gps datalarını da paylaşabilir misiniz?
Sanırım Garmin'in basecamp programını kullanıyorsunuz, ben bir türlü çözemedim onu. Harita filan yükleyemiyorum.
Siz nasıl hallettiniz?
Kullandığım GPS Magellan'ın bana test için verdiği ve benim beğenmediğim Crossover GPS (Bu makinayı Türkiye pazarına vermekten vazgeçtiler) ile Samsung i900 Omnia telefon.
Omnia Windows ile çalıştığı için 2 adet program yükledim. GPSNUT ve RELIRESCUE. İkisi de bedava. Relirescue enteresan bir program, tavsiye ederim.
Magellan harita konusunda çok iyi.
Bölgeye geçen hafta gittiğimizde bir adet Ayı geldi yanımıza. Kampa da sabah bir sürü domuz geldi ama onlar ürkekti. Dikkatli olunmasında fayda var özellikle bu mevsimde.