Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz (Haziran 2006) Haşmet Bey, şu an ne diyeceğimi bilemez durumdayım.Sizin yazmaya başladığınız tarih bir yıldan uzun, ama ben bugün okudum ve inanılmaz keyif aldım. Çok teşekkürler, uzun zamandır yeşilin her tonuna bu kadar keyifle bakmamıştım, dahası şimdiye kadar görmediğim kadar güzel fotoğraflardı koyduklarınız. Yıllardır çalışıyorum,hemen her konuşmamızda mutlaka bir ''Karadeniz'' sözü geçer arkadaş sohbetlerinde. Artık emekliyiz, doğru dürüst olmak kaydıyla yakında bir karavan sahibi olmayı planlıyoruz. Gerekli ön hazırlıktan sonra yapacağımız ilk gezi de KARADENİZ gezisi olacak. Gezinizi sağsalim tamamladıktan bir süre sonra da olsa bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler, emeğiniz de az değil. Sağlıklı mutlu güzel günler diliyorum.
Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz (Haziran 2006)
Haşmet Bey, şu an ne diyeceğimi bilemez durumdayım.Sizin yazmaya başladığınız tarih bir yıldan uzun, ama ben bugün okudum ve inanılmaz keyif aldım. Çok teşekkürler, uzun zamandır yeşilin her tonuna bu kadar keyifle bakmamıştım, dahası şimdiye kadar görmediğim kadar güzel fotoğraflardı koyduklarınız.
Yıllardır çalışıyorum,hemen her konuşmamızda mutlaka bir ''Karadeniz'' sözü geçer arkadaş sohbetlerinde. Artık emekliyiz, doğru dürüst olmak kaydıyla yakında bir karavan sahibi olmayı planlıyoruz. Gerekli ön hazırlıktan sonra yapacağımız ilk gezi de KARADENİZ gezisi olacak.
Gezinizi sağsalim tamamladıktan bir süre sonra da olsa bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler, emeğiniz de az değil. Sağlıklı mutlu güzel günler diliyorum.
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız