Ynt: Doğada Başınızdan Geçen Olaylar
Berk senin başına gelen olayın aynısı benim de başıma geldi ama benim durum daha komik ;D
Siteden Yol ve Iceman Kıyıköye gitmişiz dönüş yolundayız, o zaman discovery i daha yeni almıştım
lastikleri kabaktı hatta çatlamıştı

, etrafta pek kar yok sadece kıyıda köşede kar yığınları kalmış
ben tabi test yapacam ya, yoldan çıkıp sağdaki kar kütlesine dalıp çıkayım dedim, baya bi yan eğim var ve kar kütlesi çok derinmiş, zemini de balçık, oraya yatırdık aracı, sağa doğru yan yatıp kapının yarı seviyesine kadar kara yaslandı

işin komik yanı etrafta hiç kar yok biz 5 metrekarelik kar kütlesine saplanmışız

tüm lastikler karın içinde ama sol taraf daha sağlam bi zeminde, iceman camdan çıkmak zorunda kaldı kapı açılmadığı için ;D yoldan geçenler de "onlar noolsa çıkar" mı diyo, "belalarını bulmuşlar" mı diyo kimse durmuyo, dedik çıkaracaz bunu burdan, iceman ile yol aracın sağına geçtiler ve ben arazi viteste diff lockta geri yaparken onlar da silkeliyorlar aracı sol tekerlere tutuş sağlamak için ama lastikler kabak olduğu için baya zorlanıyor araç milim milim yol aldırıyoruz ileri geri yaparak, yaklaşık yarım saat uğraştan sonra çıkmayı başardık, yalnız sevinç gösterilerimiz görülmeye değerdi, çok iyi bir ekip çalışması oldu

çamurluklar ve jant karla kaplıydı haliyle yolun devamındaki köy halkı bize bakıyordu bunlar hangi dağdan indi diye ??? etrafta dağ da yok ki