Konuya cevap ver

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Ynt: Doğa Ve Extreme Sporlarla İlgili Film Tavsiyeleri

Beni çok etkileyen iki film var.

Biri ''Alone in the wilderness''

Dick Proenneke isimli marangoz 53 yaşında, tek başına yaşamak üzere Alaska'nın Twin Lake bölgesine gider. Kendi  kulübesini kendi yapar, avlanır, eker, ekmeğini taştan çıkarır ve 82 yaşına kadar orda yaşar. Kendikamera görüntülerinden bu yaşamını görüntüler. Harika bir belgesel.

İkincisi ''Alone in the wild''

İngiliz kameraman Ed Wardle, Kanal 4 televizyonu için Kanada'nın ıssız Yukon bölgesine gider. Yanında sadece temel ekipmen ve destek malzemeleri vardır. Amaç vahşi doğada 90 gün yaşamaktır. Dışarıyla tek balantısı ise SOS butonudur. Ed Wardle 90 gün yaşamayı başarabilecekmidir.

Dağcılık ve doğa sporlarına ilişkin pek çok filme www.dogayakacis.wordpress.com adresindeki blogumda sık sık yer veriyorum. Film meraklılarına duyurulur.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,877
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri