Dizel Willys

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Calve Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,756

Calve

Yeni Üye
Sizce bu aracın masrafları ne kadarı bulur yıllık olarak? Genelde asfalt üzerinde kullanmayı düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-dizel-willys-114109659/pasif-ilan/#classifiedTitle

Etiketler

Ynt: Dizel Willys

Merhaba öncelikle, spor koltuklar ve yıllık olarak genel bakımı (yağ, filitre, motor bakımları) ne kadar tutar sizce? ve aracta 1.8 bmc dizel motor var kaç kuruş yakar?

öncelikle şu kadar tutar yağ bakım denilemez gezmene bağlı aracın gittiği yola bağlı sırf asfaltta ise 10 binde yağ d eğiş tamamdır arac güzel ama dizel motor var üzerinde ne yakar binicisi hariç bence kimse farazi tahminde bulurnur willys alaçaksan gayet güzel toplanmış willysler var 7000 tl civarı onlarada bak derim

Özellikle dizel istedim. Motor geçen sene takılmış ama düzgün km gösterir mi? Spor deri koltuklar ne kadara mal olur?

Yanıtlar için teşekkürler. Son olarak beni ne kadar idare eder bu canavar?

Merhaba,bu gun gezenbilir'e dizel bir Jeep konulmus.
Hem de 6-7 litre tuketimden bahsediliyor,Isuzu motorlu.
Acele etmeden bir inceleyin isterseniz,fiyatida daha asagida.

bendede dizel motorlu willys var bmc tm30 ortalama 40 kuruş yakıyor ama basarsanız birazdaha artıyor ve biraz dumanlı çalışan bi motor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri