Dizel Araç İçin Yağ Seçimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Quizilbaşan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,285

Quizilbaşan

Ana Kamp
mazda 2500 turbo intercooler arabama daha önce castrol turbo tection yağ koymuştum.Şimdi hem motoru temizleyen hemde yakıt tasarrufu yapan yağlar varmış.Kullandıysanın marka önerebilirmisiniz? veya arabaya konulabilecek en iyi yağ hangisidir?

Etiketler
yag
Ynt: Dizel Araç İçin Yağ Seçimi

Selamlar ;

Yağ firmalarının en eskisi olarak bilinen castrol markasını öneririm , fakat son zamanlarda opet yağlarının da etkili biçimde kullanıcısı arttı siz yine de daha fazla bilgiedinin ve nokta atışı yapın derim

Merhaba ;

Uzun zamandır işlerimin yoğunluğu yüzünden siteyi takip edemedim fakat geç olsa da bildiğim şeyleri sizinle paylaşayım sorunuza karşılık

Şuan Türkiye sınırları içerisinde sahtesi olmayan bir araba parçası yok ve biz bunlara yan sanayi diyoruz Yağ firmalarında böyle birşey duymadım ama farklı ve duyulmamış isimler altında bildiğim birkaç yağ markası var ki bunları kesinlikle önermem çünkü ömürleri kısa ve özellikleri bakımından aracınıza hiçbir faydası olmuyor.

Daha önce de belirttiğim gibi siz detaylı bir araştırma yapın bence özellikle ağır vasıta şöför arkadaşlara sorun onlar cevabı vereceklerdir

Açıkcası ben rastlamadım ve duymadım . Herhangi bir sanayiden yada dükkandan yağ almaktansa tanınmış benzin istasyonlarından yağ almanızı öneririm .

Opet , Shell yada BP Türkiye'nin en büyük akaryakıt ve lpg firmaları bildiğim kadarıyla.

Saygılar.