Dısko 1 Teyp Kodu Hakkında Acıl Yardım !!!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foremost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,230

foremost

Zirve
Yer
adana
Arkadaşlar dısko 1 aracımdaki orjinal Teypin elektirikçinin iş güzarlığı sayesinde yanlış kod girildi kutup başını sök 3-4 saat bekle dedi ancak söküp bekledim şimdide secrutry yazmakta ben kodu biliyorum ancak benden habersiz kurcalamışlar şimdik madur oldum ne yapabiliriz kodu yazabilimek için hazır teypten olduk konu ile ilgili arkadaşlar bir bilginiz olursa bana yardım ederseniz sevinirim teşekkür ederim

Etiketler
Ynt: Dısko 1 Teyp Kodu Hakkında Acıl Yardım !!!!!

Sizin teyb kodu yine önceki kodun aynisidir degişmez fakat kod herdefasinda yanlis girildiginde kod rakamlarinin ekrana geliş süresı katlanarak uzar bu durumda bircok kez yanlis girilmis se bu süre yarim saat yada daha uzun sürebilir korumaya gecer teybi acin code yazisinin gelmesini bekleyin uzun sürebilir selamlar.

teşekkür ederim bilgi için ancak benledim hatta bir gün ekledim ancak secruty yazısından başka bir bilgi yok çıkmadı

Arkadaşlar teyp sorununu çözdüm ilgilenen herkeze teşekkür etmek isterim hepinize kolay gelsin

Benim teypte kilitlenmiş durumda aynı şekilde önce yanlış kod girerek securty yazmaya başladı ancak şimdi ne kadar doğru giriş yapmak için code yazısını beklesemde gelmiyor. Nası çözdünüz acaba yardımcı olursanız sevinirim.