darktreys Zirve Mesajlar 2,175 Tepkime Puanı 1 Yer Antalya 18 Tem 2011 #33 Ynt: Discovery vinç tamponu vaybe eski mesajları okuyunca insan bir garip oluyor
bsencan 1303 forever Mesajlar 117 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 19 Tem 2011 #34 Ynt: Discovery vinç tamponu Tempus' Alıntı: araziye giriyorum ama çok kırıcı araziye pek girme niyetim yok lastikleri at yapicam sanırım bu hafta belki ön ayta bir koruma düşünüyorum taş vs için. zor yerlerede tek araç gitmeyi hiç düşünmediğimden nasılsa batarsakda çeker birisi Genişletmek için tıkla ... Geçmiş zaman olurki ya da öyle bir geçer zaman ki ya da öle bişi işte. Bende çiçeği burnunda bir gezenbilirci olarak Kürşat beyin OTO-biyografisini ilgi ile izliyorum ama en hoşuma giden yukardaki satırlar oldu
Ynt: Discovery vinç tamponu Tempus' Alıntı: araziye giriyorum ama çok kırıcı araziye pek girme niyetim yok lastikleri at yapicam sanırım bu hafta belki ön ayta bir koruma düşünüyorum taş vs için. zor yerlerede tek araç gitmeyi hiç düşünmediğimden nasılsa batarsakda çeker birisi Genişletmek için tıkla ... Geçmiş zaman olurki ya da öyle bir geçer zaman ki ya da öle bişi işte. Bende çiçeği burnunda bir gezenbilirci olarak Kürşat beyin OTO-biyografisini ilgi ile izliyorum ama en hoşuma giden yukardaki satırlar oldu
darktreys Zirve Mesajlar 2,175 Tepkime Puanı 1 Yer Antalya 19 Tem 2011 #35 Ynt: Discovery vinç tamponu bende onu okudum sonra tarihine baktım yahu dedim hard offroad için patrol aldı şimdi soft offroaddtan felan bahsediyor dedim içimden ;D
Ynt: Discovery vinç tamponu bende onu okudum sonra tarihine baktım yahu dedim hard offroad için patrol aldı şimdi soft offroaddtan felan bahsediyor dedim içimden ;D
bsencan 1303 forever Mesajlar 117 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 19 Tem 2011 #36 Ynt: Discovery vinç tamponu Lastikleri AT yaparım hard off road a grimem pek. tebii tebii