Discovery Hakkında Web Sitesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,526
Ynt: Discovery Hakkında Web Sitesi

sen de mi brütüs
ulen Serdar Oktayla ikiniz iyice gaza getirdiniz beni zate V8 konusunda valla durumu ayarlarsam bi Disco I daha alacam V8 olacak 300 TDI da tekrar cadde jipine dönecek, daha çok uzun yol ve gezi amaçlı olacak, üzerindeki offroad ekipmanını da aynen V8 e aktaracam proje bu
sonrasına bakarız V8 le modifin sonu yok, arkayı kesip 4" lift kit e kadar yolu var

Skarabacak' Alıntı:
Veriyim benim arabayı.. Sanırım 254 BİN km'de

Mert valahi bende şu teknenin masraflarından gözümü açabilirsem alacağım bir V8 hobi amaçlı...
Td5'i satmam büyük ihtimal....

Akıl karı değil TD5 satmak... Almak isteyen olursa hiç düşünmesin tereddüt etmesin
V8'in keyfi başka ama..

abi ne yapalım şimdi bir tane td5 araç birde yedek v8 motormu alalım arasıra değiştirip kullanırız ;D

Abilerim şu benzinliyi dizele dizeli benzinliye çevirme aktivitesine devlet tarafından engel konulmasaydı tek işiniz Rover'ın 4.0V8 "0" sandık motorlarından getirtmek olacaktı.3500-4000€ gibi bir fiyatı vardı sanırsam.Türkiye'de de çıkma V8 bulunur tabi ama kazalı araç bulunacak da motoru sökülecekte,uzun iş.

yasak olmasaydı bile o işe girmeye hiç değmezdi, piyasada 14.000 YTL ye Disco I V8 bulunuyor
dizeli satıp V8 e geçmek çok daha mantıklı hem dizelin piyasası varken V8 in yok, offroad amacıyla kullananların kısıtlı olması ve LPG ye karşı antipati halen piyasasını düşük tutuyor, umarım hep böyle olmaya devam eder Herkes vergiden bahsediyor ama vergisi aynı gibi, 95-96 V8 ler kasko değerine bakılarak bir alt kademeye düştükleri için 300TDI ile yaklaşık aynı vergiyi ödüyorlar

Ynt: Discovery Hakkında yardım

merhaba
arazi araçları hakkında çok teknik bilgim yok gebzede v8 discovery almayı düşünüyorum uygun fiyata buldum 1 tane gebzede aracı baktırabileceğim bir yer biliyormusunuz yardımcı olursanız sevinirim.çok teşekkürler.

SON KONULAR - FORUM