Discovery 2001 V8 motor tesisatı yanık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,694

rkn

Adventure 2005, 163ooo
Yer
İstanbul / Ataşehir
Merhaba ofroad aracım yok ama ofroad merakım var. O nedenle fazla bütçe ayırmadan bir araç arıyorum. Dizayn olarak hoşuma giden discoverylere bakıyorken bir ilan gördüm. Discovery 2001 V8 motor tesisatı yanık. Konuya ilişkin ilan (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-arazi-araclari-sahibinden-motor-tesisati-yanik-discovery-63342938/detay/ ). Telefonla aradım, ekspertis 23bin tl masraf çıkarmış. 300 tork veren 100 psı bir dizel motor ile aranıza katılabilirim diye düşünüyorum. Sizce motoru (hurda - çıkma) değiştirerek fazla masraf etmeden ofroad sahibi olma planım iyi bir fikirmidir. Birikimli ofroadcılardan kısada olsa tavsiyelerini rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler

Ynt: Discovery 2001 V8 motor tesisatı yanık

lpg li ve tesisatının yanık olduğunu biliyorum.Ama plakasını yazarsan araç hakkında bilgi verebilirim.İzmirde isen görüşebiliriz.tel verirsen konuşabiliriz de

Ynt: Discovery 2001 V8 motor tesisatı yanık

Benim bahsettiğim araç 2000 model Metalik lacivert V8 hse paket full(deri elk koltuktan katlanır aynasına kadar 6 lı cd changer vs , vs)
Sahibi son 22,5oo e bırakacakmış araç izmirde dilersen görebilirsin.Araçta değişen parça yok bir tek ön kaput ve tampon boyalı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR