yapılacak listesi uzar gider ama her yapılan ekleme yol performansını düşürecektir kendi araçlarımızada yaptığımız eklemeler sonucu belli bir zamandan sonra otoyollarda 90 km/s max. süratlere düşmek zorunda kalıyoruz bu hem aracın ağırlık merkezinin yükselmesi sebebiyle hemde belli zaman sonra uygulanan diff. oranları yüzünden
sizin başlangıç noktanız lastik olmalı bana göre tecrübelerimden bunu çıkartıyorum
lastik birinci sırada
vinç ikinci sırada
sonra gezmek etkinliklerde bulunmak aracı tanımak üçüncü sırada
etkinliklerdeki tecrübeler katılan diğer kişilerin araçlarını incelemek nerde nasıl kaldığınızı görmek dördüncü sırada
alınan tecrübeler ile ekleme sıralaması çıkarmak beşinci sırada
aracı tanımak ve her eklentiden sonra nasıl bir performans verdiğini görerek tecrübe etmek sizin aracınızı hangi doğrultuda geliştirmek istediğinizi ortaya çıkartır ayrıca uygulamaları yapılmış araçları canlı görerek ve bu araçların performanslarına göre kendi aracınızı yorumlarsınız
burada anahtar kelime aracınızı tanımak direksiyonda otururken göremediğiniz lastiklerinizin zeminde nerde olduğunu anlamak için araç ile arazide olmanız kalmanız hatta altını vurmanız gerekmekte
bunlar olmadan ezbere yapılacaklar listesi vermek kolay buradan yazmak ta kolay ama uygulamak biraz zor
bana göre ben sıfırdan bir araç alıp uygulama yapmak istesem ve aracı çok tanımasam önce lastik alırım vincimi takarım hatta etkinliklerde beni kurtaracak araç sayısı bol olacağından sadece ön ve arka tamponlarımı yaptırıp çekilmemi kolaylaştırırım ardından vinç ve diğer eklentilere girerim alacağınız lastik zaten sizin aracı bir nebze yükseltecek standart araca takılabilecek en büyük lastik burada yapılacak ilk uygulama olmalı
mesajım kendimi tekrar gibi olmuş olabilir ama sizin bütçenizi de kendi bütçemiz gibi düşünüp bilgi paylaşmaya çalışıyorum yoksa yapılacak listesi doktor reçetesi gibi yazıp kafanızı karıştırırdım