Disco II Isofix Bağlantısı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mildseven Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,395

mildseven

Ana Kamp
Merhabalar;
Disco II'lerde isofix bağlantısı var mı? Benim 2000 model Disco'da olmadığını biliyorum. 2003 ve 2004 Discolarda var diye okudum bir kaç yerde? Teyit edebilecek olan var mıdır acaba? Bir de benim Disco'ya isofix bağlantı parçası yaptırmak istersem nasıl yaptırabilirim? Baya araştırdım interneti ama isofix ile ilgili hiç bir parça bulamadım... Malum off-road parçası değil ne de olsa bulmak pek kolay olmayacak galiba.
Selamlar
Uğur

Etiketler
Ynt: Disco II Isofix Bağlantısı

Uğur abi merhaba,

"It's extremely unlikely that a pre-2000 Disco will have them (but I haven't checked).
They look like 2 D shaped rings per seat which are located between the seat back and squab. They are out towards the sides of the seat and you can find them by sticking your fingeres in the gap between the back and base of the seat. If you can't find any steel rings then you ain't got them. The rings are about 2" wide and securely welded to the bodywork of the car."

Böyle bir yazı buldum internette, istersen dediği şekilde bir kontrol et bağlantı noktalarını..

Selamlar

Merhaba Özgür
O yazıyı okumuştum.Yüce google'da arayınca başka da pek bir şey çıkmıyor. Benim Disco'da yok isofix. Yazıda da yazmış ya aracın gövdesine bağlı bir parça. Yaptıracam yaptırmasına da neye benzediğini bilmiyorum. Özgörkey de de yokmuş. Fotoğrafını görsem. Ölcülerini bilsem yaptıracağım hemen.
Selamlar
Uğur

2001 modellerde mevcutmuş ben de manuelin yalancısıyım. hiç dikkat etmedim şimdiye kadar ama eğer vara benim aracımda sizin için fotoğraflayıp buraya atarım. 2001 model owner handbook sayfa 37 de şeması var işinizi görür mü bilmem inceleyin isterseniz.

Ben de 2004 Manueli bulup baktim. Sematik cizimden az cok anlayabildim. Sizin aracta varsa ve birkac fotografini gonderebilirseniz cok yardimci olacaktir. Cok tesekkurler.
Ugur Ozturk

araç yarın akşam gelecek bana ayrıyız bu ara, akşam geldiği gibi inceleyip varsa eğer fotoğraflayıp buraya atarım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR