Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1998 model discovery aldım. iyi ve makul bir kaportacıya ihtiyacım var. Aleminyum kaporta olduğu için herkes bakmıyor.İstanbulda iyi bir kaportacı önerirsrniz sevinirim.
arka çamurluk ezik düzeltilecek veya değişecek kaputve arka kapıda hafif göçükler var düzeltülüp boyanacak aleminyum kasa olduğu için herkes yaklaşmıyor.kapı ve çamurluk camı takılacak. karşıda erdal ustayı tavsiye ettiler. konuştuk adamın işleri çok yoğun.
teşekkür ederim engin bey. Çok aradım ama nihayet kavuştuk 300 tdi ye. Seviyorum ben bu aracı. yakıtını fazla bilmiyorum şu an bir kaporta işlerini halletmeye çalışıyorum .
LR kaporta ustaları genelde Defender tadilatları nedeniyle yoğun bir programda çalışırlar. Eğer saydığınız kaporta işlemlerinde, parçaların değişmesine lüzum yok ise ve İstanbul Anadolu yakasında iseniz Ümraniye'de Ünal Usta ile konuşmanızı öneririm. 532 465 6634.