discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 29 Ağu 2009 #81 Ynt: Dikey Limit ufukozkan' Alıntı: Senin dedigine gore on tekerinde ayni egimde devam etmesi gerekiyor yoksa olmuyor himmmmmm Genişletmek için tıkla ... hah işte öyle biryer bulucaz mecburen, bu defa videoda çekicez.
Ynt: Dikey Limit ufukozkan' Alıntı: Senin dedigine gore on tekerinde ayni egimde devam etmesi gerekiyor yoksa olmuyor himmmmmm Genişletmek için tıkla ... hah işte öyle biryer bulucaz mecburen, bu defa videoda çekicez.
jeep Zirve Mesajlar 5,250 Tepkime Puanı 36 Yaş 51 Yer Gaziantep Web www.gandoff.org 29 Ağu 2009 #82 Ynt: Dikey Limit çekene kadar bizim en taze tırmanışımızı izleyin o zaman. 2-3 saat önce cereyan etmiştir. ;D
Ynt: Dikey Limit çekene kadar bizim en taze tırmanışımızı izleyin o zaman. 2-3 saat önce cereyan etmiştir. ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 29 Ağu 2009 #83 Ynt: Dikey Limit jeep' Alıntı: çekene kadar bizim en taze tırmanışımızı izleyin o zaman. 2-3 saat önce cereyan etmiştir. ;D Genişletmek için tıkla ... Böyle olmaz stepne yere sürtecek çıkarken ;D ;D
Ynt: Dikey Limit jeep' Alıntı: çekene kadar bizim en taze tırmanışımızı izleyin o zaman. 2-3 saat önce cereyan etmiştir. ;D Genişletmek için tıkla ... Böyle olmaz stepne yere sürtecek çıkarken ;D ;D
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 29 Ağu 2009 #84 Ynt: Dikey Limit discovery-V8' Alıntı: Böyle olmaz stepne yere sürtecek çıkarken ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Göktuğ kusura bakma ama orayı 2.500cc ile benim Dicimon da çıkar ;D
Ynt: Dikey Limit discovery-V8' Alıntı: Böyle olmaz stepne yere sürtecek çıkarken ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Göktuğ kusura bakma ama orayı 2.500cc ile benim Dicimon da çıkar ;D
jeep Zirve Mesajlar 5,250 Tepkime Puanı 36 Yaş 51 Yer Gaziantep Web www.gandoff.org 29 Ağu 2009 #85 Ynt: Dikey Limit Tamam olmadı sanırım. ;D Aslında dik ama kısa olduğu için sınıfta kaldı..
ladikoffroad Ladik Off-Road Team Mesajlar 371 Tepkime Puanı 0 Yer samsun/ladik Web www.ladikoffroadteam.tr.gg 29 Ağu 2009 #86 Ynt: Dikey Limit Annemleri götürdüğüm yerde beklerken can sıkıntısından patlıodum. Gelirken dikkatimi çeken fotodaki yeni yapılan yol aklıma geldi. Biraz oyalandım orda birkaç foto çektim. üstteki kısım da 30 derece
Ynt: Dikey Limit Annemleri götürdüğüm yerde beklerken can sıkıntısından patlıodum. Gelirken dikkatimi çeken fotodaki yeni yapılan yol aklıma geldi. Biraz oyalandım orda birkaç foto çektim. üstteki kısım da 30 derece
lionehart Kamp II Mesajlar 251 Tepkime Puanı 0 Yaş 38 Yer yalova 29 Ağu 2009 #87 Ynt: Dikey Limit bu güzel ölçüm ve bilgiler için teşekkürler