Di̇di̇m Gezi̇lecek Yerler Hakkinda Bi̇lgi̇

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turluyorum.net Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,660

Didim i çok güzel anlatmışsınız.
Biz Aydın ve çevresini gezerken son anda bir kararla, Didime de gidelim dedik. Bir kaç saatliğine uğradık sadece Altın kuma gittik açıkçası çok hoşnut kalmadık, plaj ın hemen arkasında ki cafe, restorant, dondurmacı hamburgerci seyyar satıcı vs açıkçası onca sakin yerden sonra beğenmedik.

Didim'de yaşıyorum. Temmuz-Ağustos aylarında Altınkum'a hiç inmeyiz. Yerli halkın ezici çoğunluğu da böyle davranır. Didim sadece Altınkum'dan ibaret değil, kıyılarında 40'ın üzerinde irili ufaklı koyları var. Bir sonraki gelişinizde diğer koyları da gezmenizi öneririm

Aslında doğası çok güzel olan turistik bir ilçemiz. Ancak ülkemizin nüfusu en hızlı artan ilçesi aynı zamanda. Yerleşik yabancılarla birlikte kış nüfusu 100.000'in üzerinde şu anda. Şehir içi betona teslim oldu maalesef.

Sevgilerimle,

Aklın yolu bir demek ki.
Bizde sakinliği seviyoruz. Bu gezimizde Didim e fazla vakit ayıramadık (Aydın,Sevgi plajı, Kuşadası, Dilek yarımadası, Pamukkale, dönüşte Efes, Şirince, Sığacık) bir sonraki gezimizde Didim e daha çok vakit ayırmak isteriz. Özellikle koyları görmek için.
Selamlar.

SON KONULAR - FORUM