dfm

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilyas59 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,940

ilyas59

Yeni Üye
Yer
divrigi
merhaba arkadaşlar, henüz bugün haberdar oldum bu çin malı dfm sükseden. donanımı ve fiatı ilginç. alan yada kullanan arkadaşımız varmı acaba. formlarda hiçbir ipucu bulamadım. almayı düşünüyorum bilgilerinizi paylaşırmısınız. sevgiler

Etiketler
Ynt: dfm

henüz bulaşan birini tanımıyorum, tavsiyede etmem mümkün değil, en fazla şu olur sanırım, alırsınız tecrübelerinizi paylaşırsınız, heryerde dolu olan, heryerde servisi olan araçlar parça bulamazken ne kadar akıllıca bir hareket olur ??????

((((haber alıntı)))DFM’nin Nissan ile ortak fabrikası olan ZNA’da üretilen yeni modelleri hakkında bilgi veren Zhengzhou Nissan Co. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Zhang Jianhua ise Çin’de 2010 yılında Çin’de 17 milyon adet üretip, sattıklarını hatırlatarak ülkesinin 2011 hedeflerine değindi. Jiahua, “Önümüzdeki yıl 22 milyon adet üretim ve satış tahmin ediliyor. Bu da bizi deniz aşırı alanlara yönlendiriyor. Türkiye büyük pazarlardan biri olarak, özellikle Asya-Avrupa arasındaki geçiş noktasında olduğu için öncelikle değerlendirdiğimiz ülkedir. Türkiye pazarında iyi bir yerde olacağımızı umuyorum” şeklinde konuştu.

dfm motors

rich.jpg

Bazıları araklama ama sitesine girerseniz ,nissan,Citroen,honda gibi firmalara araç üretiyorlar,bence önümüzdeki günlerde piyasaya çok iyi girecekler,alttaki resimdeki araç türkiyeye gelse fena olmaz.

DfmOting.jpg

yunus61' Alıntı:
pick up ve jeepleri nissanın kopyası gibi onlara benzetmişler

merhaba, alıntı değil Nissanın önceki kasasıyla aynı
kaputu açtığınızdada motorun üzerinde nissan yuazdığını görürsünüz.
bi ara bende bakmıştım ama 4x4 leri vergiden dolayı henüz türkiyeye gelmediği için vazgeçmiştim.
fiyatına göre iyi bir araba gibi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.