E ersens Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 0 4 Mar 2016 #1 Merhaba, kafamdaki soruyu direk konuda paylastim... Bilen duyan var mi acaba? Halen devlette satilacak CJ arac var midir?
Merhaba, kafamdaki soruyu direk konuda paylastim... Bilen duyan var mi acaba? Halen devlette satilacak CJ arac var midir?
F FthBlc Kamp II Mesajlar 253 Tepkime Puanı 78 6 Mar 2016 #2 ersens' Alıntı: Merhaba, kafamdaki soruyu direk konuda paylastim... Bilen duyan var mi acaba? Halen devlette satilacak CJ arac var midir? Genişletmek için tıkla ... Cj zor hatta imkansiz..suan land ve toyota.onlarda miyadi doldurmuş olan araçlar.adam akilli toplanmisini almak daha mantikli;hayata küsmeknistemiyoesan
ersens' Alıntı: Merhaba, kafamdaki soruyu direk konuda paylastim... Bilen duyan var mi acaba? Halen devlette satilacak CJ arac var midir? Genişletmek için tıkla ... Cj zor hatta imkansiz..suan land ve toyota.onlarda miyadi doldurmuş olan araçlar.adam akilli toplanmisini almak daha mantikli;hayata küsmeknistemiyoesan
erhan_41 Kamp II Mesajlar 281 Tepkime Puanı 99 Yer bandırma Web atv.kapidag.com 6 Mar 2016 #3 Selam profil fotoğrafımda olanlara dikkatli bakın seymen de birsürü var erhan_41 / Tuzla
erdal484 HAOFFROAD Mesajlar 782 Tepkime Puanı 46 Yer hakkari/van Web landroverseries73.blogspot.com 6 Mar 2016 #4 2012 de askerdeyken hala cj kullanıyorlardı üzerinde geri tepmesiz toplar vardı )