Merhaba, karavanın destek ayaklarını açıp kapatmak için şarjlı matkaba uç almak istiyorum ama karavan için diye satılan uçlar gereksiz pahalı. matkaplara takılan tekli lokma uçları satılıyor onlar işimi görür diye düşünüyorum ama hangi boyutu almam gerektiğini bilmiyorum. Karavan da yakınımda değil ölçemiyorum. Yardımcı olursanız ya da bir ürün tavsiyesi verirseniz sevinirim.
Alacağınız lokmanın ucuna uzatma amacıyla demir çubuk kaynatmazsanız pek kullanışlı olmuyor, çok eğilmeniz ve uzanmanız gerekiyor. Kaynatma işinin de tam olarak ortalanarak yapılması gerekiyor. Astarı yüzünü geçebilir, hazır satılan daha ucuza gelebilir, ona dikkat etmek lazım
unknown cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alacağınız lokmanın ucuna uzatma amacıyla demir çubuk kaynatmazsanız pek kullanışlı olmuyor, çok eğilmeniz ve uzanmanız gerekiyor. Kaynatma işinin de tam olarak ortalanarak yapılması gerekiyor. Astarı yüzünü geçebilir, hazır satılan daha ucuza gelebilir, ona dikkat etmek lazım
unknown cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende o uzunları gereksiz pahalı buldum açıkçası ama tabi denemeden bilinmez. 19 luk izeltaş sipariş verdim bakalım yarı fiyatından daha ucuza geldi. Söylediğiniz gibi kullanışsız olursa iade edip uzunlara bakarım.