Deretepe Dağcılık; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu - Görece Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deretepe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,879
Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu - Görece Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)

sokak arasında bu güleryüzlü çocuklarla karşılaştık :smiley:
beni görünce duvara yapıştılar :p
P3010326.jpg

ne güzel dimi ?
P3010328.jpg

bir km geçti hala yürüyoruz :smiley: Meliha Abla nerde bu kafe :smiley:
P3010329.jpg

kuçu kuçu :smiley:
P3010330.jpg

tüpleri nereye astıklarına bakarmısınız arkadaşlar :smiley:
P3010331.jpg

Etiketler
Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu - Görece Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)

vagon kafenin bahçesinde kahve molası :smiley: içerisi doluydu da :(
P3010332.jpg

grupça vagon kafe hatırası :smiley:
rayları ile beraber getirtmişler buraya valla :smiley:
P3010334.jpg

kahve molasından sonra durağa gelip bekledik otobüsümüzü
P3010335.jpg

tatlı bir yorgunluk sonrası mutlu son :smiley:
P3010336.jpg

eşlik ettiğiniz için teşekkürler arkadaşlar :smiley:

Ellerine sağlık Ömer ,
Hem fotoğraflar hem anlatım için.

Sepet üzerinden yüklemenin çok daha kolay olduğunu söylemiştim ben sana.
Topluca IMG kod alıyorsun. 5'er 5'er yapıştırıyorsun.
Yorumlarını da kodların üzerine yazdınmıydı iş tamamdır.

Tüm katılan arkadaşlara zaman zaman reklam arası vermiş olsalarda tekrar teşekkürler.
Başka bir etkinliğimizde buluşmak dileği ile.

Rica ederim :smiley:
Bakalım geziye katılan arkadaşlar ne zaman ziyaret edip fotoğraflarına bakacaklar :smiley:

Ben onların yerine de ziyaret ediyorum :smiley:

Teşekkürler.Her zaman bekliyoruz :smiley:

Fotoğraflar çok güzel Ömer, eline sağlık. Ama bize boncuk almadınız mı? :D

Arkadaşlar benim geçen haftadan beri avatarım görünmüyor, bu çözebileceğim bir sorun mu acaba?

nesli' Alıntı:
Arkadaşlar benim geçen haftadan beri avatarım görünmüyor, bu çözebileceğim bir sorun mu acaba?

sanırım avatarını bilgisyarında kayıtlı resimlerden yüklemen gerekiyor...

teşekkür ederim Neslihan :smiley:
boncuk işini not aldım :smiley:

Avatar Fotoğrafını Profil sayfasından tekrar yüklemelisin Neslihan.
Forum sunucuları taşınırken silinmiş olabilir.

Anladım. Bilgisayarımdan tekrar yükleyeyim. Teşekkür ederim.

çok keyifli gözüküyorsunuz ya ben daha da keyiflendim

Teşekkürler Nejat ağabey ,
Sizin Karagöl fotoğrafları da güzel.

Hatalı yerde yayınlanmaya başlanmış.
:smiley:

Ahmet öğrenemedi gitti bu işi.

İyi akşamlar.
by.

Nejat' Alıntı:
çok keyifli gözüküyorsunuz ya ben daha da keyiflendim
Nejat abi buyur sende gel bizlerle daha çok keyiflen :smiley:

resimler çok güzel elinize emeğinize sağlık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR