Demre Andriake Kamping

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,568

hefe

Ana Kamp
Yer
ANKARA
Merhabalar,

16-19 Haziran 2013 tarihleri arasinda Demre Limani mevkinde Andriake Kamping' te 3 gece konakladik.

Kamp ile ilgili izlenimlerimizi paylasmak istiyorum.

Kamp sahipleri cok canayakin insanlar. İnanilmaz rahat ettik kaldigimiz surece icerisinde. Bize evimizi aratmadilar. Kendilerine yeniden tesekkur ederiz.

Kamp yeri nispeten sessiz sakin bir yer. Zaman zaman limana gelen ziyaretci yogunluguna gore arac seslerini duyabilirsiniz.
Gunduzleri siesta yapabileceginiz buyuk bir cardagi var kampin icinde. Sekerleme yapabilirsiniz iyi geliyor sicakta..
Kampin biraz ilersinde isletmeye ait bir beach var. Denizi girebilir vaziyette. Araciniz varsa Demre merkezdeki Suluklu sahiline de gidebilirsiniz.Biz cogu zaman Suluklu yu tercih ettik. Sahili cakil ancak deniz temiz ve ilikti. Kumsal mevcut degil.

Kamp aksamlari daha canliydi bizim icin. Kamp atesindeki sohbetler keyifliydi. Cok kalabalik olmuyor kamp. iki karavan iki cadir vardi bizim geldigimizde. Aksam ustu azcikta olsa sivrisinek gorulebilir. Tedbir alinirsa hissetmezsiniz bile. Duslar ve tuvaletler temiz ve yeterliydi. Hatice Hanimin gulen yuzu sayesinde kampimiz cok guzel gecti. Gittiginizde sizde bize hakvereceksiniz.

Kamp ucretleri cok uygun. Kisi basi 12 TL. Dilediginiz yemegi pisirtebilirsiniz uygun fiyatlara.Son gece teyzemin bize ozel yaptigi gozlemelerin tadi damagimizda. Kamp ile ilgili ogrenmek istediginiz seyler okursa luffen sorunuz.

İletimi kamptan resimlerle süslemek istedim. Şİmdiden iyi tatiller..

20130617_200828.jpg

20130619_190117.jpg

20130619_185724.jpg

20130619_131921.jpg

20130617_202011.jpg

Etiketler

Ynt: Demre Andriake Kamping

Rica ederim. Asıl ben teşekür ederim. Zahmet edip zaman ayırmış iletimi okumussunuz.

Yakın zamanda yeni paylaşımım olacak.

Saygılar..

bu kamp alanı için daha önce açılmış bir topic vardı. topic açmadan önce keşke arama yapsaydınız. andriake kampın sahipleri gerçekten çok cana yakın insanlar kamp alanı oldukça sessiz ve sakin. kampın tek kötü yanı sivrisinek. sivrisinekler yüzünden bir gün zor kalmıştım.

Selamlar,

Önceki iletileri okumuştum. Ancak yakın bir tarihte söz konusu kamp ile ilgili güncel bir bilgi yoktu forumda.

Faydalı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca "yeni üye" olmanız hasabiyle yorumlarınız foruma renk katabilir.

HS

Güzel görüntüler ve yeterli açıklamalar.Teşekkürler,zaten merak ettiğim bir yer.İnşallah gidip kalırız.

Sayın Halil Efe,
Kampta buzdolabı kullanma olanağı var mı? Hava sıcaklığı rahatsızlık veriyor muydu? (yaş 50'yi geçince zorlanıyoruz)Yakında gıda ve içecek alacak yerler var mı? Kendi yemeğimizi pişirme konusunda sıkıntı var mı? Teşekkürler..

Hakan Küçüker

Merhaba

Kampta sadece isletmeye ait buzdolabi var. Ancak belirli olcude kullanmaniza olanak var.Kamp icinde yemeklerinizi pisirebilirsiniz.
Sicaklik mevsim itibariyle gunduzleri biraz zorluyor olabilir. Aksamlari hafif bir esinti var. Sivrisinek ile ilgili kisisel tedbirlerini almanizi tavsiye ederim. losyon sprey vs..yardimci olur..50 m yakinda kucuk market gunluk ihtiyaclarinizi karsiayabilir.

Rahat edebileceginizi dusunuyorum..

Simdiden iyi tatiller dilerim.

HS

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR