Delta MTB Race Gold Tour Dağ Bisikleti Yarışları 2011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulasb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,418

ulasb

Özgürlük iki tekerde...
Web
www.deltabisiklet.com
Merhaba Değerli Arkadaşlar,

Yarışlara start veriyoruz

deltamtbrace850pxl.jpg

AYRINTILAR İÇİN: http://www.deltabisiklet.com/?_Args=Dynamic,285

ÖN KAYIT YAPMAK ZORUNLUDUR

ÖN KAYIT İÇİN:

Puanlı Toplam 3 Yarış Yapılacak

16 Ocak 2011 Ümraniye İzci kamp Alanı
13 Şubat 2011 Ümraniye İzci kamp Alanı
20 Mart 2011 Ümraniye İzci kamp Alanı
Yarış toplam 6 kategoride yapılacak

1. Bayanlar (Tek kategori)

2. Junior 15-18 yaş

3. Under 19-22 yaş

4. Elite 23-29 yaş

5. Master 30-39 yaş

6.40 yaş ve üstü

Parkur Uzunluğu 5.8 km

Bayanlar 3 Tur

Junior 3 Tur

Under 23 5 Tur

Elite 5 Tur

Master 4 Tur

40 yaş üstü 3 Tur

Önemli Notlar:

Yarış adında GOLD kelimesinin geçmesinin nedeni genel ödüllerin altın olmasıdır

Toplam 3 yarış sonucunda her kategoride derece yapan ilk 5 kişiye çok büyük ödüller verilecektir

Yarış öncesi sporcuların www.deltabisiklet.com üzerinden mutlaka ön kayıt yaptırmak gerekiyor

Derece yapan 30 kişiye ve de sürpriz 6 kişi olmak üzere toplamda 36 Kişiye ödül verilecektir

Açıklanacak ödüller dışında ayrıca her kategoriye sürpriz ödüller verilecektir

Avrupa yakası ve Anadolu yakasından yarış alanına otobüs kaldırılacaktır. Kadıköy İ.E.T.T durağından 08:30 , Beşiktaş İ.E.T.T durağından ise saat 08:00 da otobüs kaldırılacaktır. Yarış günü İlgili yerlerdeki hareket amirliklerine mutlaka danışınız. Daha fazla bilgi için (Gazi BİLİR) 0 532 460 98 75 nolu telefonla irtibata geçiniz.

Yarış sonrası duş imkanı sağlanacaktır

Kayıt ücreti 10 TL olarak belirlenmiştir

Puan sistemi olacağından bütün yarışlara girmek büyük avantaj sağlayacaktır

Yarış puanlama sistemine göre yapılacaktır

İklimsel olumsuzluklarda yarış tarihleri yarış öncesine yada yarış sonrasına alınabilir

Yarış tarihleri çok önemli günlere denk geldiğinde tarihlerde değişiklik yapılabilir

Konuyla İlgili Takibi: http://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=76432 adresinden takip edebilirsiniz.

Bilginize

Etiketler
Ynt: Delta MTB Race Gold Tour Dağ Bisikleti Yarışları 2011

Off sigarayı bırakmalıyım... :-\ ::smiley: :smiley:

Ynt: Delta MTB Race Gold Tour Dağ Bisikleti Yarışları 2011

hayirli olsun tum bisikletseverlere....
keske ,keske diyorum,bu yaris mevzuunun bir ayaginida ANTALYA sehir (merkez) yakinlarina kaydirabilsek...
size inanilmayacak derecede guzel parkurlar oldugunu ve bunu degerlendirmeyi yillardir istedigimi ama hic bir allahin kulunun ilgi gostermemesi nedeniyle,bu tur organizasyonlarin taaaa yillar once ALANYA ya kaptirildigini daha sonra da manavgata da sicradigini buradamaalesef belirtmek istiyorum...
1992 -1993 yillarinda daha mountain biking adiyla gecen bu sporun ulkemizde adinin bile yeni duyuldugu ama insanlarin hem maddi hem de manevi yonden ilgisizligi surerken,biz uc arkadas antalya da bu sporla ugrasmaya baslamistik.
azda olsa bisikletle ilgilenen turistler sayesinde ,vede her zaman yanimizdan ayirmamaya gayret ettigimiz alman BIKE dergisi sayesinde bu sporun ne oldugu neler gerektirdigini takibe baslamis,kendimize ona gore yol cizmeye calismis,ilgililerle konusmustuk(pardon ilgili gorunumlu ILGISIZler)..
buyuksehir belediyeside dahil olmak uzere bir suru insanogluna gittik ama hicbir cevap cikmamisti.bu ise alanya sahip cikti,bildigimiz triatlonu organize ederek buyuk bir adim atti ardindanda kalede duzenlenen dag bisikleti yarisi.
manavgatta bu olayi gorunce onlarda ise koyuldu ve gercekten dag bisiklet dagda binilire uygun bir parkurla devam etti.
bizim burada benim en az 10 tane cikaracagim rota olmasina ragmen hala tik yok.adamlar sadece bisiklet yolu yapiyoruz yaptik dediler,kaldirimlarin uzerini iki cizgiyle ayirip yayalarin hakkini gasp ederek,goya yol yapip bisikletin onunu actilar.(!)
avrupa dan ve israilden gelen birsuru bisikletci buradaki dag yollarini neredeyse benden daha iyi bilir halegeldi,ellerinde tam olarak duzgun belirtilmeyen haritalarla buralarda kaybola kaybola isi ogernip,gercekten mukemmel bir yer nitelemesiyle gelip kendi islerini organizasyonlarini kurmaya devam ediyorlar...ama hala bir tik yok.
en son gecen yaz temmuz ayinda TAHTALI DAGI na gittim,amacim down hill yaris parkuru olabilecek bu yeri yeniden degerlendirmek idi,ve evet bana gore super bir parkur.ama gel gelelim sadece enduro/cross motor organizasyonu ile bir atakyapildi ve bitti...
ARKADASLAR,
Bu yaziyi gorunce dayanamadim,ICIMDEKILERI BURADA DOKMEK ISTEDIM...ISTANBUL IZMIR ANKARA BURSA ADANA ALANYA...daorganizasyon yapilirken halaantalya da yook.
YAHU AMERIKADA HEMEN HER HAFTASONU AYRI EYALETLERDE,EYALETI DE GECTIM SEHIRLERDE ANTREMAN YARISI DUZENLENIYOR...
YAA ELIMIZDE GUL GIBI HER TURLU SARTA UYGUN PARKURU OLAN DOGA HARIKASI BIR SEHIRDE BIR ORAGNIZASYONU YAPMIYORUZ.UTANILMASI LAZIM...BISIKLET FEDERASYONU DEMEYIN BANA....ONLAR KENDILERINDEN HALA HABERSIZLER...
BIZ OZEL OLARAK BU ISE GELIN EL ATALIM...
ANTALYA-KEMER IKI YERLESIM BIRIMI ARASINDA ISTER BOUYNA ISTER YUKSEKLIGINE SIFIR DENIZ SEVIYESINDEN 2300-2500 MT LERE KADAR CIKAN INEN DOGAL PARKURLAR VAR.GELIN BUNLARI DEGERLENDIRELIM.
sizden ricam madem bir ise basladiniz,burayi da unutmayin,ben buradayim,ben olmasam diger profesyonel arkadasim da burada...bu isi aramizda gorev yonunden boluselim,organizesini yapalim.AKUT mu,onlarda bizden yana,AKDENIZ universitesimi onlarda bu ise sicak,kemer belediyesimi ,teleferikcilermi(tahtalida) ya herkes eh olsun diyor...ya kimse elini tasin altina sokmuyor.
yag var seker var irmik var ates var gaz var eh artik getirin ben gayet guzel irmik helvasi yaparim,gercekten...bunuda BIZ yapalim...olmazmi? (oradaki isiniz bittikten sonra)
Ulas takdir ediyorum...bekliyoruz...

NOT egerki ilgi gosterilecek olursa biri yada birileri tarafindan,,bu ulkenin en buyuk dag bisikleti PARKURU nu hep beraber,degerlendirerek,dunya da cook buyuk bir ses getirecek muthis bir yaris parkuruna cevirebiliriz.
su anda dunyada her yer bilinir hale geldi,ve artik bisikletciler daha yeni ve farkli bir yer arayisindalar.avusturya isvicre italya filan oralari fazla kalabalik oldu ve buna uygun alternatif bir parkur bizim elimizde mevcut,IRON MAN yarislari gibi dayaniklilik isteyen uzun ve inisli cikisli bir hatta iki rota da su an bizlerin el atmasini bekliyor...ben adini koydun bile
TRANS TAUROS MOUNTAIN BIKE RACES
YUKSEKLIK ortalama 1000 mt uzeri
uzunluk ne kadar istersek uzatabiliriz...
yon kuzey guney ama batidan doguya olmasi uzatma acisindan daha uygun.
kimler ilgi gosterir. organizasyonun basarisina gore unlu dag bisikletcileri herzaman gelebilir,ama reklam asamasinda onlardan da destek almamiz lazim.
sonuc..................turizime buyuk bir katki ve turkiyenin yeni bir yonuyle ucretsiz tanitimi....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler