Değerli Fikirlerinizi Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hsnclk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,859

hsnclk

Yeni Üye
Selamun aleykum arkadaşlar. Dağ bayır gezme hevesi olduğundan ve hoşuma gittiği için hep bi cj5 almak istedim.bulunduğum yere yakin bi yerde satılık bi tane buldum ama cevremde hic bu araçlardan kullanan olmadığı için için pek bi bilgim yok. Araç fiyatı düşük yavaş yavaş toplayabilecegim bi araç gibi geldi bana ama almadan önce bi bilene sormak lazim derler. Bende sizlerin fikirlerini bekliyorum.

195587862c8r.jpg

Etiketler

Ynt: Değerli Fikirlerinizi Bekliyorum

Araç cj5 değil willys dir. Neredeyse tümüyle şasesinden makasından difransiyelinden şanzımanına herşeyi farklıdır. Eğer büyük lastikli havalı heybetli bir cj5 hayaliniz varsa bu araca 30.000 tl masraf etsenizde sizi tatmin etmeyecektir. Yok ben bu haliyle binerim para harcamam sadece ufak tefek arızalarını gideririm derseniz olabilir tabi. Tabiki bu durumdada aracın durumu sorunları ve orjinal parçalara sahip olup olmamasıda önemli değilse hiçbirşekilde tavsiye etmem.

Türkiye Jeep CJ Kulübü
Türkiye Jeep CJ 2.el Parça ve Araç

Arkadaşım;

sakın sakın yavaş yavaş toplarım diye bir düşünceye kapılma. Benden sana tavsiye az bir bütçe ile yaparım diye bu işe girersin seni yer bitirir. Evet bu iş hobi meselesi oldu. Bunun içinde sağlam bütçelere ihtiyacın olacak.
Sana tavsiyem böyle bir aracı alıp başına bela yapmaman. Bulaşırsan da cebinde ne var ne yok alır götürür.

Zaten ilk yorumdan sonra herşeyden Vazgeçtim :smiley: sizlere danismam gerçekten çok iyi oldu. Yoksa almaya gidecektim. Ne diyelim artik kendimizi toparladiktan sonra sağlam bi arac bulup masrafsız almak. Hepinize teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri