defenderımda bilinmeyen parça

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,101

huseyinyilmaz

One Life Dedik Gittik Aldık
Yer
BURSA
arkadaşlar benim defender da fotograftki parçanın ne olduğunu ne işe yaradığını bilen var mı.? bir kompresör yada motor gibi birşey var.bir tane role var. kabloları takip edemiyorum nereye gittiğini.ama dingildeki sibop benzeri yerden geliyor kablolar

[attachment=1]

IMG_7250.jpg

Etiketler

Ynt: defenderımda bilinmeyen parça

Selamlar,
sanmıyorum, bildiğim (tabii yanılıyor olabilirim) normal de benzin otomatiği tahriki motordan alır, elektrikli olmaz.. Daha detaylı bir fotoğrafını koyarsanız, bilen bir arkadaşımız mutlaka çıkacaktır. Açıkcası ben de pek seçemedim fotoğraftan. reha

fotografa tıklayınca biraz daha büyüyor. akşam yakından çekmeye çalışırım

dur sana anlatayım hüseyinim yıl 1994 araba kuzey ırak-musul da görevli o yıllardada sıkıntı çok arabaya bomba koymuş şerefsizler işte o bombada bu,,,,zamanında patlamamış öylece kalmış anlayacagın bomba o bomba demedi deme.......... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bendede var aynısından benzin pompası bozulmayan cinsten benzin otomatiği yerine olanı bu sürekli benzin gönderiyor karbiratöre karbiratördeki şamandıra ile kesiliyor

benin defender benzinde çalışmıyor. o halde bu parça da bozuk. bunun açma kapama düğmesi falan varmıdır acaba?

yavuz-çelikel' Alıntı:
Kontakladir,erine mekanik takiliyorsa oeaya filitre takin guzel olur.
anlamadım valla ? parçayı söküp oraya benzin filtresi mi takayım?
bir de benim lastik yuksekliği ile ilgili sorunuma da tavsiyede bulunursanız çok sevinirim.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=76755.new#new

Yanlız bukadar saçma biryer olamaz benzin otomatoği oçin, patlamasi icin yapmislar resmen.

huseyinyilmaz' Alıntı:
benin defender benzinde çalışmıyor. o halde bu parça da bozuk. bunun açma kapama düğmesi falan varmıdır acaba?
onla alakalı değildir büyük ihtimalle karbiratör le alakalıdır
tanıdığınız motor ustasına göstermenizde fayda var (tanımadıklarımız öpüyor bizi ;D)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR