LRTD5 One Life, Live It! Mesajlar 994 Tepkime Puanı 9 5 Haz 2012 #1 Defender için (mümkün ise DEF90'dan) çıkan standart yay seti arıyorum. (4 yay) Yazın standart yükseklikte kullanmayı tercih edeceğim. Selamlar,
Defender için (mümkün ise DEF90'dan) çıkan standart yay seti arıyorum. (4 yay) Yazın standart yükseklikte kullanmayı tercih edeceğim. Selamlar,
sword7 Zirve Mesajlar 2,243 Tepkime Puanı 2 Yer Akçay 5 Haz 2012 #2 Ynt: Defender standart Yay seti arıyorum. Benim 110 umdan çıkan 4 tane yay depoda duruyor olacak. Aracımı yükselttiğim için çıkarmıştım. İşinizi görür mü ki?
Ynt: Defender standart Yay seti arıyorum. Benim 110 umdan çıkan 4 tane yay depoda duruyor olacak. Aracımı yükselttiğim için çıkarmıştım. İşinizi görür mü ki?
LRTD5 One Life, Live It! Mesajlar 994 Tepkime Puanı 9 5 Haz 2012 #3 Ynt: Defender standart Yay seti arıyorum. sword7' Alıntı: Benim 110 umdan çıkan 4 tane yay depoda duruyor olacak. Aracımı yükselttiğim için çıkarmıştım. İşinizi görür mü ki? Genişletmek için tıkla ... Görür sanırım, zaten üstünde yükseltme yayı olarak 110'un yayları var.
Ynt: Defender standart Yay seti arıyorum. sword7' Alıntı: Benim 110 umdan çıkan 4 tane yay depoda duruyor olacak. Aracımı yükselttiğim için çıkarmıştım. İşinizi görür mü ki? Genişletmek için tıkla ... Görür sanırım, zaten üstünde yükseltme yayı olarak 110'un yayları var.
sword7 Zirve Mesajlar 2,243 Tepkime Puanı 2 Yer Akçay 5 Haz 2012 #4 Ynt: Defender standart Yay seti arıyorum. LRTD5' Alıntı: Görür sanırım, zaten üstünde yükseltme yayı olarak 110'un yayları var. Genişletmek için tıkla ... Bir ara bakayım depoya haber veririm. Bence değiştirmeseniz yayları çok daha iyi olur ama karar sizin tabi.
Ynt: Defender standart Yay seti arıyorum. LRTD5' Alıntı: Görür sanırım, zaten üstünde yükseltme yayı olarak 110'un yayları var. Genişletmek için tıkla ... Bir ara bakayım depoya haber veririm. Bence değiştirmeseniz yayları çok daha iyi olur ama karar sizin tabi.