Defender standart Yay seti arıyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan LRTD5 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,448

LRTD5

One Life, Live It!
Defender için (mümkün ise DEF90'dan) çıkan standart yay seti arıyorum. (4 yay)
Yazın standart yükseklikte kullanmayı tercih edeceğim.

Selamlar,

Etiketler
Ynt: Defender standart Yay seti arıyorum.

Benim 110 umdan çıkan 4 tane yay depoda duruyor olacak. Aracımı yükselttiğim için çıkarmıştım. İşinizi görür mü ki?

sword7' Alıntı:
Benim 110 umdan çıkan 4 tane yay depoda duruyor olacak. Aracımı yükselttiğim için çıkarmıştım. İşinizi görür mü ki?

Görür sanırım, zaten üstünde yükseltme yayı olarak 110'un yayları var.

LRTD5' Alıntı:
Görür sanırım, zaten üstünde yükseltme yayı olarak 110'un yayları var.

Bir ara bakayım depoya haber veririm. Bence değiştirmeseniz yayları çok daha iyi olur ama karar sizin tabi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri