Defender Parça

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DR.ÖZHAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,802

DR.ÖZHAN

Özhan Gülseven
Yer
AYDIN
faturalı alınmış takılmamış oynanmamış cızığı kesiği olmayan 2 kollu 93 sonrası diraksiyon simidi satılıktır montaj yapımamıştır

kalın büyükfrezelidir

kutsunda sıfırdır

ordat land rover amblemi sıfırdır orj inglizdir

piyasa fiyatının 10 tl satılacaktır
takmaktan vazgectım

Etiketler

Ynt: Defender Parça

70TL kargo ALCI ödemeli gönderirim iade alınmaz kırık cizik var isa ürün benimdir geri alırım kk numarama ücreti yatırıldıgın da gönderilir.

IMAG0081.jpg

IMAG0082.jpg

IMAG0083.jpg

IMAG0084.jpg

otokardan almıştım baya oldu alalıı piyasada bulun madığını bilmiyordum armanın poşedini acmadım 17 lt gibi bi fiyatdı baya biraz fiyatlı gelmişti aldığında arma notlarım yanımda olmadığı için net rakamı hayırlamıyorum, arma normal pılastıkten lant rover baskılı bi pilastık pilaka cok bi özelliği yok aslında.

Sentinel' Alıntı:
Seri3'e uyar mı acaba?
bir de armasını nasıl buluruz

teşekkürler.

Fırat bey ferzesine baglı seri 3 leri bilmiyorum frezeyi 15 dakılalık bi işlemle tormacıların degiştirdiğini yaptığını 15, 25tl para alıyoryarlar sorun cıkmıyor demişlerdi aldığın lanrover yedek parca satan arkadaşlar.

gün cel
fiyatımı yüksek yazdım ihtiyacmı yok kimseye anlamadım arkadaşlar kaç paradır bu direksiyon simidi piyasada ?

özhan bey kargo size ayit olarak 70 tl ye ben talibim ben ankaradayım kabul ederseniz telden görüşelim selamlar.

Murat bey 70 tl + kaşı taraf kargolu satacagım , olmazsa kendı aracıma takıcam ugraşamadım bu ara. gec msj için kusura bakmayın.

DR.ÖZHAN' Alıntı:
gün cel
fiyatımı yüksek yazdım ihtiyacmı yok kimseye anlamadım arkadaşlar kaç paradır bu direksiyon simidi piyasada ?
sıfırı ortasında logosuyla birlikte 96 TL
logonun tek fiyatını bilmiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri