johnplayer Kamp I Mesajlar 155 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 3 Şub 2013 #1 Merhaba Arkadaşlar; düz veya TDİ veya Puma 110 Defender almayı düşünüyorum. tavsiyeleriniz olursa sevinirim. Saygılarımla.
Merhaba Arkadaşlar; düz veya TDİ veya Puma 110 Defender almayı düşünüyorum. tavsiyeleriniz olursa sevinirim. Saygılarımla.
D doğrucudavut Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 7 Şub 2013 #2 Ynt: Defender dizel 110 arıyorum Yok boşuna aramayın şu an karaborsada !
johnplayer Kamp I Mesajlar 155 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 17 Haz 2013 #3 Ynt: Defender Dizel 110 Arıyorum aramaya hala devam
takoser Takoser Otomotiv TİC. LTD. ŞTİ. Mesajlar 999 Tepkime Puanı 1 Yer Nevşehir ortahisar kamyon garajı Web www.takoser.com.tr 18 Haz 2013 #4 Ynt: Defender Dizel 110 Arıyorum johnplayer' Alıntı: Merhaba Arkadaşlar; düz veya TDİ veya Puma 110 Defender almayı düşünüyorum. tavsiyeleriniz olursa sevinirim. Saygılarımla. Genişletmek için tıkla ... selamlar elimizde yapılmış ve yapılacak 3 araç var 2 si 1988 1 tanesi 90 model ilgilenirseniz yardımcı olmaya çalışırız saygılar
Ynt: Defender Dizel 110 Arıyorum johnplayer' Alıntı: Merhaba Arkadaşlar; düz veya TDİ veya Puma 110 Defender almayı düşünüyorum. tavsiyeleriniz olursa sevinirim. Saygılarımla. Genişletmek için tıkla ... selamlar elimizde yapılmış ve yapılacak 3 araç var 2 si 1988 1 tanesi 90 model ilgilenirseniz yardımcı olmaya çalışırız saygılar