Sayın KARESİ, Merhabalar,
2 konuyu cevaplamayı atlamışım, kusura bakmayın. 1990 öncesi Japon Hükümeti Hibesi kapsamında gelen bütün ARAZİ ARAÇLARINDA klima yoktur. Bunun tek bir nedeni vardır o da maliyet faktörüdür. Ankara'da BJ60 serisi 3B motor için Full Motor Parçası getirdiğimiz (ihaleyi onlar almışlardı, ithalatını ben yapmıştım) Orman Genel Müdürlüğünden Emekli Mehmet Bey İsminde, ULUS'ta KOMATSU Parçası da satan bir yerdi.
Hala devam ediyor olabilirler.
Grand Cherokee 5.2 limited; bu çok özel otomobilin üzerinde GEREKSİZ YERE oynanmadığı sürece YAĞ YAKMASI ya da Sıcak Havalarda Hararet
yapması ASLA mümkün olamaz. Rahat bir zamanınızda bu WEB sayfalarında yazılanları okursanız, bu sorunların neden kaynaklandığını daha iyi anlarsınız! Ben 70 yaşına geldim ve 50 yıldır Otomobil Yedek parçaları İthalatı yapıyorum, Türkiye'de başaramadığımız, bu konuda çok eksik kaldığımız bir taraf da maalesef bizdeki Ustaların tamamının, bu konuda OKUL EĞİTİMLİ olmamalarıdır! ( basit bir örnek vermem gerekirse, Japonya, NAGOYA'daki Dev Toyota Fabrikası içinde yer alan 3 ayrı özel bölüm vardır, ilki TAIHO Motor Yatakları fabrikasıdır, ikicisi MOTOR SAN'AT TEKNİKER okuludur, üçüncüsü de TOYOTA Hastahanesidir ) Singapur, Hongkong, Los Angeles Merkez Sevislerine ve Japonya içindeki diğer servislere Ustalar bu okuldan gönderilir) bu nedenledir ki biz de araçlar çok çabuk dökülürler. Selamlar, Ömer.