Defender 110'a Hidrolik Direksiyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan brothers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 154
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,163

brothers

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ...
Yer
ANKARA
Merhaba Arkadaşlar
93 model benzinli defender'ımda direksiyon boşluğu var direksiyon kutusu değişmeli diyorlar bende olmuşken hidrolik olsun diye düşünüyorum hurdacılar sitesinden çıkma hidrolik direksiyon alsam verimli olurmu daha önce böyle bir değişiklik yapan arkadaşlar varsa bilgi verirseniz sevinirim

Etiketler

Ynt: Defender 110'a Hidrolik Direksiyon

Kolaya kaçma deği benim direksiyonumda çok rahat ama kutu değişmişken hidrolik olsun dedim normal kutuya 1000 hidroliğe 1600 tl diyorlar l

Sadece direksiyon kutusu değil ayrıca pompa ve yardımcı aksamı da gerekecektir. Fiyat artacak bu durumda.

Verdiginiz fiyatlarin sifir fiyati galiba.
Cikma fiyati ise yuksek. Tam takim 1600 e hidrolik aliyorsaniz iyi.hortum pompa,kutu,yag deposu,pompa ayagi,krank kasnagi.
Bu parcalar dahil mi?
Fiyati nerden aldiniz bilmiyorum. Ankara ozdal otodan fiyat alabilirsiniz.otokar yetkili bayi.
Internetten telini bulabilirsiniz.

brothers' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar
93 model benzinli defender'ımda direksiyon boşluğu var direksiyon kutusu değişmeli diyorlar bende olmuşken hidrolik olsun diye düşünüyorum hurdacılar sitesinden çıkma hidrolik direksiyon alsam verimli olurmu daha önce böyle bir değişiklik yapan arkadaşlar varsa bilgi verirseniz sevinirim

Sonuclari yine bu baslikta yazmayi atlamazsaniz sevinirim. Baskalari da paylasmis olur.

arkadaşlar ne oldu bu başlığın sonucu hidrolik yaptınızmı direksiyonu bizlerle paylaşırsanız sevinirim

selamlar tarık

1600 e tüm parçalar dahil sıfır hidrolik direksiyon fiyatı ama birde hurdacılar sitesindeki araçlardan çıkma fiyatı alacağım sonra sonuçları paylaşırım sizlerle

bu arada bu işlemi daha önce yapan arkadaşlarda bilgi verirse sevinirim

rıze ye getıre bılırsen ben sana herşey bana ayıt 800 tl ye takarım kendın oto tamırcısıyım kendı arabama taktım garantı verırım

halimusta' Alıntı:
rıze ye getıre bılırsen ben sana herşey bana ayıt 800 tl ye takarım kendın oto tamırcısıyım kendı arabama taktım garantı verırım

merhaba ustam fiyatın çok uygun düşünülmeyecek gibi değil kaç gün sürer bu işlem

ata036@hotmail.com ekleyebilirseniz özelden görüşelim

halimusta' Alıntı:

Bu rakama ancak cikma olur. Buyuk ihtimalle cesitli markalardan toplama yapiyorsun diye dusunuyorum. Tabii kotu yapiyorsun demiyorum kesinlikle. Kullanacagin parcalari deneyip iyi sonuclar alip almadigini merk ettim.

ata036' Alıntı:
o konuları sormak için msn bile verdim ama cevap gelmedi daha

Benim de hidrolik direksiyon ihtiyacim var. Bunu orjinal parcalarla 2000 tl nin altinda yapmak mumkun degil sanirim. Ancak halim ustanin yaptigini tahmin ettigim yontemlerle yapip mutlu olanlar da oluyormus. Bunu bu rakamlara yapan birisini bulsam (tabii Istanbulda) sevinecegim.

Bir kac ay once cikmz manuel direksiyon kutusu taktirdim. Amacim tuvturk ten gecmekti. bunu basardim ama su anda tekrar yeni kutuya ihtiyacim var. Cikma parca cok riskli tabii.

siz en azından istanbuldasınız her türlü yaptırabilirsiniz diye düşünüyorum bulunduğum yerde ne ustası var nede parçası :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR