Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar
Aranıza yeni katıldım şimdiden herkeze iyi forumlar dilerim.5 tane defender 110 aldım.Bunlarla ilgili yedek parça,aksesuar ve teknik bilgiyi nasıl alabilirim.
forumdaki land rover bölümünü baştanaşağı incelerseniz, bayağı ön bilgi sahibi olursunuz. sorması ayıp olmazsa araçların özellikleri, yaşadığınız şehir, satmak içinmi aldınız, akrabalara eşe dpsta hediye mi edeceksiniz? ;D resimleri olursa yakın bir şehirdeyseniz gelip birini alıp gideyim.
İlginiz için teşekkur ederım.Kalabalık bir aileyiz Araçları abime dayılarıma birde kendime aldım.herkez kendi keyfine göre yapıcak.Araçların özellikleri defender 110 askeriyeden çıkmadır.İhaleyle aldım.Kendi imkanlarız olduğu için aynı zamanda iş makineleri tamir kaporta boya atölyemiz var. kaliteli ve güzel bir şekilde toplamak istiyorum.Av için kullanacağım için teferruatlı birşeyler yapmayı düşünüyorum.İstanbuldayız.Resimleride araçlar şuanda şase halinde komple dağıtıldı.Eksikleri giderilip montaja geçeceğiz.