Ynt: Defender 110 Satılık Vitara ile Takas Olabilir
evet duruyor ama şu an arayan çok günde 2-3 müşteri kesin çıkıyor
araç boya yaptıraçağım demiyorsan 2-3 10 sene masraf yapmaz sınız yürürü tamamen masrafsız ama boya yaptırırım,vinç takarım, şnorker taktırı............................................................................. masraf hiç bitmez
tekrar merhaba
Gaz deposu gizli galiba? birde boyayı dış görünüş için değil çürümeye karşı 2-3 sene yaptırmasak olurmu? son soru iç aksamı döşeme filan biraz konforlu hale getirmeye gerek varmı kaça patlar?
gaz deposu nun önünde bölme ver kapalı otoparka bile rahatca girebiliyorum.aracın boyasını 100 yıl yaptırmasanda çürümez çünkü alemünyum toprağa göm 100 yıl sonra çıkar çürümediğini göreceksin.yanlız kapıları sac onlarda ufak bir pasta boya olabilir ama istersen.şu anda ben arabamı çok rahat kullanıyorum hiç bir lükste istemiyor artı aceleyede gerek yok mesela elime güzel bir üçlü koltuk geçse arkayı tekli koltuk geçse önleri sök tak usulu kendim değiştirebilirim .bu araçların en güzel yönlerinden biri her tarafını kendin söküp takabilirsin istediğin yeri delip monte edebilirsin gayet geniş ve makul.elektirik tesisatı elektronik iş yok eline tonravida yakışan için bu araç bir zevk.boya zaten arazide dolaşacağım hayatta yaptırmam aslında araçım tertemiz boyalı olsa sinir krizi geçiririm çünkü ben ve çocuklar arabanın üzerine çıkarız ,ormana dalların arasın dalarız, çamura gireriz hiçde çizilecek diye dert etmem ama boyalı olsa bunların hiç birini yapamam ve arabamın yanına biri yaklaşsa veya üzerine çıkan birini görürsem .........