Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı Umut Bey baskı ve bilyada markadan ziyade ölçü ve uyum çok önemli bence zaten şemsiyeli tabir ettiğimiz ayaklı olmayan ve puma dahil bir çok aracın orjinalinde kullanılan baskılarda Bilyanın çalışacağı yer bellidir ve daha geniş bilya takılırsa baskı şemsiyesi aşırı ısınacağı ve yükü alması gereken yerden değil daha dipten alacağı için hen aşınma çabuklaşır hem sertlik meydana gelir hemde baskı yanarPumanın baskısını hiç görmedim ama eski model ford minibüslerle defenderin baskı ve balatası aynıdır 3000 levent baskısıda defenderle aynıdır balatasıda dolayısı ile sertlik bence tamamen merkezlerden ve yapılan küçük bir hatadan kaynaklanacağını düşünüyorum kolay gelsin dileklerimle
Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı
Umut Bey baskı ve bilyada markadan ziyade ölçü ve uyum çok önemli bence zaten şemsiyeli tabir ettiğimiz ayaklı olmayan ve puma dahil bir çok aracın orjinalinde kullanılan baskılarda Bilyanın çalışacağı yer bellidir ve daha geniş bilya takılırsa baskı şemsiyesi aşırı ısınacağı ve yükü alması gereken yerden değil daha dipten alacağı için hen aşınma çabuklaşır hem sertlik meydana gelir hemde baskı yanar
Pumanın baskısını hiç görmedim ama eski model ford minibüslerle defenderin baskı ve balatası aynıdır 3000 levent baskısıda defenderle aynıdır balatasıda dolayısı ile sertlik bence tamamen merkezlerden ve yapılan küçük bir hatadan kaynaklanacağını düşünüyorum kolay gelsin dileklerimle
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız