Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı Sayın ONAT siz defenderi bence tam olarak tanımıyorsunuz yada size çok dökük defender denk gelmişbir çok özelliği ile başka araçlarla karşılaştırılması bile bence hatadır ancak defenderi bir başka defenderle karşılaştırırsanız defenderi tanırsınız tabii fikirlere saygımız sonsuz şahsen ben sanayici olmam dolayısı ile bir çok aracı yakından tanıyorum ama defenderin yeri hep baş köşede ki benim 4x4 sevgim unimog la başlamasına rağmen
Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı
Sayın ONAT siz defenderi bence tam olarak tanımıyorsunuz yada size çok dökük defender denk gelmiş
bir çok özelliği ile başka araçlarla karşılaştırılması bile bence hatadır ancak defenderi bir başka defenderle karşılaştırırsanız defenderi tanırsınız tabii fikirlere saygımız sonsuz şahsen ben sanayici olmam dolayısı ile bir çok aracı yakından tanıyorum ama defenderin yeri hep baş köşede ki benim 4x4 sevgim unimog la başlamasına rağmen
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız