Defender 110 2.5 Dizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan t_karakas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,750

t_karakas

Yolunuz Acik Çamurunuz Bol Olsun
Yer
istanbul
Arkadaslar Selam,

Araci normalde 21 civarina satmayi planliyordum.Yeni bir defender toplamak icin ve acele etmeden :smiley: ama yeni bir arac buldum bu araci uygun fiyata verip digerine basliyacagim ilani hala sahibinden uzerinde mevcuttur.Arac askeriyeden cıkmadır.Tum mekanık degismis uzerınde yok yok tur :smiley: Yenı bakımdan cıkmıstır.(Aracın boya ve kaportası super degıldır).Hemen Hemen arac uzerınde bırcok sey degısmıstır / Umut arkadasım bılır degerıne deger katılmıstır.
Almak ıstıyen arkadas cekmekoyde gorebılır.Tesekkurler

Fiyat Olarak 15,000 ytl

Diff lock
winc
lift kit
ok 144
telsiz
polybush
ivir zivir
Mekanik komle bakımlıdır.

TArık
533 370 2626

21122008186.jpg

21122008187.jpg

21122008188.jpg

21122008189.jpg

Etiketler

Ynt: Defender 110 2.5 Dizel

iyi satışlar
sahibindende arabanızı favorilerime eklemiştim mantıklı geldi okadar extrayla 21 bile uygun gibiydi 15i görünce dahada şaşırdım
almayı çok istiyorum ama duygusal olarak temmuz olacak galiba (olmaya bilirde) o zamana kadar satılır mutlaka araç güzel duruyor
parayı ayarladığımda ilk arıyacağım ve görmek istediğim araç sizin aracınız
tekrardan iyi satışlar

Cok Tesekkurler.Umarim aractan zevk alıcak biri alir ama soyle bir durum var.Benim almaya niyetlendigim hurda satilirsa bende vazgecebilirim.Araba herseyi ile iyi durumda arazi yapilmasina karsin bakimlari ve bozulan parcası orj olarak degisti.

nasip diyelim o zaman ama gözüm var arabanızda maşallah nazar değmesin

Bu özelliklerde bir aracın hala satılamamış olması oldukça dramatik.

Valla Mürsel,

Herkes kendi aracını alıp toplamayı tercih ediyor... Hesabını yapan yok. bu aksesuarları ihaleden alacağın bir araca takmaya kalksan 20'den aşağıya çıkmaz. Aracı kaça alırsan al, motor bakımı, yürüyen bakımı, iç döşeme, boya, cam, lastik vs işlerini yapıp arabayı çıplak ama düzgün hale getirmek bile 10 bin lira tutar. arabayı üstüne ekle... bir de vinç, sepet, snorkel, ki hele hele diff kilidi, telsizi ekle. 20'den aşağıya çıkmaz...

Def sahibi olup, aldığı an araziye çıkmak isteyen bir kişiye hazır ve bulunmaz bir fiyata satılan bir araç...

Satılmamış olmasına ben de şaşırdım.

yapılı bir şekilde almak her zamnkinden daha iyi tabiki ama maddi olarak birden bu parayı karşılamayanlarda var o yüzden 3-4 milyara uygun bişey alıp zamnla ve maddiyat olarak fazla kendimizi kasmadan bişeyler yapmak istiyoruz... inanın en çok istediğim şey böyle bir araca sahip olmak ama durumlar pek müsade etmiyor o yüzden toplama tercihi ağır basıyor....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri