Gezenbilir.com istihbarat servisinin edindiği bilgiye göre Land Rover Experience'ın ikincisi yine İstanbul'a kurulmuş ve basın lansmanının ardından kamuoyuna duyurusu yapılacakmış... Henüz parkurdan fotoğraf ele geçiremedik fakat bu haftaiçi tüm gayretlerimizle sizlere bol bol parkur fotoğrafı göndermeye çalışacağız
Şimdilik parkur yerine yeni duyurulan Freelander 2 New TD4 'e ait fotoğraflarla idare edelim İşte Discovery'den esinlenilmiş 2.2 litrelik dizel motoruyla kompakt SUV sınıfının en güvenli aracı* yeni nesil Freelander 2...
Ynt: Dedikodu Servisi; Land Rover Experience II Açılıyor...
Land manyak güzel duruyo yaa..yüksekliği standart ama...bu haliyle???
Tamponunda winç var ama nasıl monte edilmiş hayret..sanki çekik tampon değil...fikri olan var mı?
Jeep34' Alıntı:
Tamponunda winç var ama nasıl monte edilmiş hayret..sanki çekik tampon değil...fikri olan var mı?
Yağan yağmurda fotoğraf makinesini sudaki balığa çevirmemek için aceyle çektim, inceleyemedim aracı ama haftaiçi tekrar gideceğim, bakarım neymiş ne değilmiş.
Biraz geç gördüm soruyu, Bearmach'ın orjinal montaj braketleri var onun üzerine yerleştiriliyor ama çelik tampondan daha pahalıya geliyor
Jeep34' Alıntı:
İstinye'de ne var bilmiyorum ama Land Rover Experience II'ye gezenbilir olarak güzel bir çıkarma yapacağız zaten Tarih konusunda net konuşamıyorum çünkü henüz resmi açılış da yapılmış değil.
Klasik Camel parkuru yer yer kuru olmasına rağmen hala çamurlu, pis, derin. Büyük 4 çekerler manevra anlamında zorlanır, lakin parkur tam kurumadan (ki asla kurumayacak gibi duran yerler var) girin derim. Tonlarca alternatif güzergah mevcut, çiçek gibi ortam..