Debriyajdan gelen ses !

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emircifci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,849

emircifci

Ana Kamp
Mesajlar
88
Tepkime Puanı
0
Yer
İstanbul
Arkadaşlar aracımda vites değiştirirken debriyaja bastığım vakit kısa süreli bir zırıltı sesi geliyor ve debriyajdan ayağımı çektiğim zaman ses gidiyor. Bu ses araba boştayken yok ama debriyaja basılı gaz verdiğim veya vites değiştirirken debriyaja bastığım zaman geliyor ve zamanla bu ses arttı, bostancı da serviste gösterdiğimde, bana bilyelerden gelebilir dediler ama pek ikna olmadım, bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa aramızda yorumlarını bekliyorum.


Not: Bu arada aracım 120.000 km de
 

Etiketler
Ynt: Debriyajdan gelen ses !

debriyaj setinizdeki bilya bitiyor muhtemelen,zamanla debriyaja ayağınızı dokunduğunda gelmeye başlayacak ve bilya tamamen bittiginde araç olduğu yerde kalacak.sonra şanzuman inecek ve baskı disk değişecek 2 defa başıma geldi umarım yanılıyorumdur.
 

Ynt: Debriyajdan gelen ses !

geçmiş olsun.debriyaj çatalıda çatlamış olabilir.şanzımanı indirip görerek teşhis en sağlamı.saygılar..
 

Ynt: Debriyajdan gelen ses !

Bende debriyajdan şüphelendim, ama benim korkum şanzumanda sorun olması, artık ağır bakımı geldi, hepsini bir arada çıkarmaya çalışıcam.
 

Ynt: Debriyajdan Gelen Ses !

Merhaba, konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama arama yaparken rastladım. aynen anlattığınız ses şuan benim aracımda var. Sizin araçtaki problem neymiş nasıl çözüldü?
 



Ynt: Debriyajdan Gelen Ses !

Merhaba, ben aracımı bir ay önce sattım ama, sorun priz direk bilyalarında değiştirirseniz düzelecektir.
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,622
Mesajlar
1,521,199
Kayıtlı Üye Sayımız
172,267
Kaydolan Son Üyemiz
Aylin aksoy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst