Dakar 2011 neticelerinde kamyon sınıfına bakılırsa Kamaz ların üstünlüğü var gibi görünüyor..... ??? Buda Reno,Hino,Mb gibi markaların yanında ilginç bence...
Dakar 2011 neticelerinde kamyon sınıfına bakılırsa Kamaz ların üstünlüğü var gibi görünüyor..... ??? Buda Reno,Hino,Mb gibi markaların yanında ilginç bence...
Doğrudur vodkanın öyle etkileri mutlaka olur... Ancak oraya giden diğer milletlerden olanlarda düğüne gider gibi kullanmıyorlardır diye düşünüyorum... Ayrıca plotaj dışındada bir takım etkenler vardır zannediyorum. :
Doğrudur vodkanın öyle etkileri mutlaka olur... Ancak oraya giden diğer milletlerden olanlarda düğüne gider gibi kullanmıyorlardır diye düşünüyorum... Ayrıca plotaj dışındada bir takım etkenler vardır zannediyorum. :
kamaz .tatra bunlar çok dayanıklı markalar,soğuk,sıcak ,taş,kum sibiryanın bozkırlarında geliştirilmiş ve kullanılan araçlar
ben çok sene evvel sultanahmet meydanında sonlanan yarışta ,galiba master rally idi ,yakından inceleme fırsatım oldu,muhteşem araçlar
diğer markalar sosyetik kalır bunların yanında bence
plotaj da iyi ötesi tabiki,genelde aynı ekipler,artık araçla özdeşleşmişler