Dahiatsu Terios Hakkında Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yanlizefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,625

yanlizefe

Yeni Üye
Selamunaleykum arkadaşlar
Epeyce bir zamandır 4*4 ler hakkında bilgi ediniyorum.Suzuki Vitaraları beğeniyorum 2000-2003jlx kilometresi çok yüksek
her gün arazideyim ama yarışlarla ilgim yok.(Bağ bahe işleri) Dahiatsunun terios modellerine baktım. tip olarak çok güzel şehir içi kullanımıda iyi 98-99....bazı 2005sx lerde 1298 toyoto motorlu olanları var şanzumanda Toyoto yazılmış.1.3-1.6 motolu olanlar ın motorlarıda toyotolarla aynımı? net ten araştırdığım kadarıyla izmirde yetkili servis ve özel servisler mevcut genelde özel servisler aynı zamanda toyotocu vitaraların motor seçenekleri 1.6 olanlar hondalarla uyumlumudur?

Etiketler
Ynt: Dahiatsu - Terios ?..

bugün yaptığım testlerde anladım ki terios 200 v6 motor bir vitaradan daha performanslı kısa olması büyük avantaj sağlamış ki engellerden hiç takılmadan ve patenaja düşmeden aşabiliyor bence terios

sadness77' Alıntı:
bugün yaptığım testlerde anladım ki terios 200 v6 motor bir vitaradan daha performanslı kısa olması büyük avantaj sağlamış ki engellerden hiç takılmadan ve patenaja düşmeden aşabiliyor bence terios
resimlerinizi,videolarınızı bekliyorum

youtube da "daihatsu terios ultimate test" başlıklı 10 dakikalık bir video var.izlemenizi tavsiye ederim

şimdilik sadece iki resim var

5252_118617072295_572682295_2195433_6581416_a.jpg

5252_118617082295_572682295_2195434_5000246_a.jpg

kusura bakmayın araç daha yeni fazla resimleri yok sadece iki tane var şu anda ama hafta sonu bütün resimleri ile geliyor uludağ keşif gezimiz var bakalım hayırlısı

C.B' Alıntı:
youtube da "daihatsu terios ultimate test" başlıklı 10 dakikalık bir video var.izlemenizi tavsiye ederim

http://www.youtube.com/watch?v=H9aGcpjatm8&feature=PlayList&p=65E186AF843E6BAD&playnext=1&playnext_from=PL&index=95

o araç o hareketlerin hepsini çok rahat yapar. teriosu ciddiye alın...artı sorunsuz araç hakkaten...

olsa...dükkan sizin...sizden mi esirgerim... ;D

youtube ye giriş engeli var onu nasıl aşıcam hafta sonu uludağ göller bölgesine gezimiz var inşallah bol bol resim çekme imkanım olacak

http://www.makat.org/tr/indir.html

bunu indir kur...

acaba 2006 eski kasa terios standart hali ile bunları yapabilirmi gerçek ten denemek isterim

Bu yazılar moral verdi bana,2004 teriosum var;sitede bizim araçlardan bahsedilmiyor diye hayıflanıyordum ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri