KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
hade bea ;D yahu bunu herkesin görmemesi lazım sonra her dağın zirvesine asfalt bile dökülür... yurdum insanıda hem piknik hem jakuzi keyfi uğruna telef olur
aynısını vukaatsız bir şekilde bizimde Türkiyede yapmamız lazım, bence o zaman avrupa birliğine alırlar bizi.
Avrupa kalitesini arzulamamak, bizzati kendi ülkemizde yaratmalıyız.
Nuhun gemisi var ;D. İçinde hiç bir şey yok buzul çatlağı zirvede küçük bir mağara oluşturmuş. Küresel ısınmanın etkisi ile doğu yönü fazla eriyince ortaya çıktı. Ben bu fotoğrafı 09/2006 da çekmiştim hala duruyormu bilmiyorum? Belki hatırlarsınız o yıl dağda italyan ve iranlı dağıcılar mahsur kalmışlardı iki italyan dağcı hayatını kaybetmişti. Hayatta kalan iki iranlı ve iki italyan 4 dağcı gece buraya sığınarak kurtuldular. Bu olay bizim tırmanışmızdan bir kaç gün önce olmuştu belki birileri faydalanır diye çektim ama bu güne kadar bir yerde yayınlamak mümkün olmadı.
Sanırım Fotoğraflara bakınca yanıt Banyo var olacak Bence dağın tepesinde olması gereken her şey var kar Bulutlar vs.. En güzeli Bulutların üzerinde olma duygusu
Bende, Ağrı 4200 kampında güneşlenirken, Kaçkar zirvede de kese yapılırken fotoğraflarım var diye, kendimi bir şey sanıyordum.... Jakuzi ile tüm karizmam çizildi şimdi...
Ağrıdaki o çatlağı çok merak ettim, bir de tarihi fark ettimki, çıkmayalı bayaa bi olmuş... :-\