Dağın Tepesinde Ne Var?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,115
Ynt: Dağın Tepesinde Ne Var?

herkesin düşüncesi değişik.herkesin hayali farklı ama bu fotoğraflar karşısında ne diyeceğimi bilmiyyorum.DEĞİŞİK,FARKLI.İRONİK...

Etiketler

daha neler neler görecek ve yaşayacaksın simay sen bile şaşar kalırsın.......

işte azmin elinden birşey kurtulmazın kanıtıdır bu............. ;D

balum' Alıntı:
hade bea ;D yahu bunu herkesin görmemesi lazım sonra her dağın zirvesine asfalt bile dökülür... yurdum insanıda hem piknik hem jakuzi keyfi uğruna telef olur
o kadar soğukta sinirler uyuşuyor aslında ben bişey hissedeceklerini sanmıyorum, bişe olmaz yani, aganigi maganigi.

aynısını vukaatsız bir şekilde bizimde Türkiyede yapmamız lazım, bence o zaman avrupa birliğine alırlar bizi.
Avrupa kalitesini arzulamamak, bizzati kendi ülkemizde yaratmalıyız.

Ağrı dağının tepesinde ne var diye merak edenler için? Buyurun zirvenin tam altında bu var. Zirveye çıktığınızda bunun üzerinde duruyorsunuz. ;D

[attachment=1]

Nuhun gemisi var ;D. İçinde hiç bir şey yok buzul çatlağı zirvede küçük bir mağara oluşturmuş. Küresel ısınmanın etkisi ile doğu yönü fazla eriyince ortaya çıktı. Ben bu fotoğrafı 09/2006 da çekmiştim hala duruyormu bilmiyorum? Belki hatırlarsınız o yıl dağda italyan ve iranlı dağıcılar mahsur kalmışlardı iki italyan dağcı hayatını kaybetmişti. Hayatta kalan iki iranlı ve iki italyan 4 dağcı gece buraya sığınarak kurtuldular. Bu olay bizim tırmanışmızdan bir kaç gün önce olmuştu belki birileri faydalanır diye çektim ama bu güne kadar bir yerde yayınlamak mümkün olmadı.

Sanırım Fotoğraflara bakınca yanıt Banyo var olacak Bence dağın tepesinde olması gereken her şey var kar Bulutlar vs.. En güzeli Bulutların üzerinde olma duygusu

İnanılmaz!!! Özgürlük böyle bir şey galiba

Adamlardaki keyfe bak sanki hamama gelmişler oh aslında fena fikir de değil

Bende, Ağrı 4200 kampında güneşlenirken, Kaçkar zirvede de kese yapılırken fotoğraflarım var diye, kendimi bir şey sanıyordum.... Jakuzi ile tüm karizmam çizildi şimdi...

Ağrıdaki o çatlağı çok merak ettim, bir de tarihi fark ettimki, çıkmayalı bayaa bi olmuş... :-\

Zirvede jaukuzi keyfi güzelmiş fakat erciyesin zirvede msr 'da közlenmiş kömürle yapılmış nargile keyfine değişmem

Ben de hep merak etmişimdir bu adamların zoru ne diye şimdi hak vermeye başlıyorum onlara ;D