Dağcılık Federasyonu Seçim Sonuçları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,530

VitaEsMorte

Zirve
Dağcılık Federasyonu 1. Olağan Genel Kurulu'nda, başkanlığa, 175 oyun 127'sini alan mevcut federasyon başkanı Alaattin Karaca yeniden seçildi.

Dedeman Otel'de gerçekleştirilen ve divan başkanlığını Ali Haydar Küçük'ün yaptığı genel kurula 199 delegeden 175'i katıldı. Seçimlere Alaattin Karaca'nın dışında, 'Kar leoparı' lakabıyla tanınan ünlü dağcı ve AKUT Başkanı Ali Nasuh Mahruki ile Seyhan Çamlıgüney de başkan adayı olarak katıldı.

3 sandıkta kullanılan 175 oyun 127'sini alan Alaattin Karaca, yeniden başkanlığa seçilirken, diğer başkan adaylarından Ali Nasuh Mahruki'ye 45, Seyhan Çamlıgüney'e ise 3 oy çıktı.

Seçimin ardından bir konuşma yapan Alaattin Karaca, kendilerine duyulan güvene teşekkür etti. Genel kurul delegelerinin kendilerine yaptığı eleştirileri yerine getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Karaca, "Bu federasyon tüm dağcıların. Dağcılar için bugüne kadar yaptıklarımızı, yarınlara da taşıyacağız. Federasyonumuzu bugünlere tüm dağcılarımızla taşıdık. Bugünden sonra da yine onlarla birlikte yürüyeceğiz" dedi.

Türk dağcılığı için hayırlı olsun.

Etiketler
TEBRİKLER

Burada Yapılan TDF Başkanı ALAATTİN KARACA hakkında ki eleştirilere seçim sonuçları en güzel cevap olmuştur zannedersem. Şimdi merak ediyorum; Sanal ortamda kahraman Dağcılık Federasyonu başkanı oluşturanlar acaba şimdi neyi savunacaklar. Tahminim şu hakem penaltınızımı vermedi yoksa başka nedenlerdemi var...

Huzurlarınızda TDF Başkanı Sn.ALAATTİN KARACA'ya yeni döneminde Başarılarının Devamını Dilerim...

Ynt: Dağcılık Federasyonu Seçim Sonuçları

Alpinist_25' Alıntı:
Ben Hiç değilse kaş göz altından uyduruk laf sokmuyorum dobra dobra söylüyorum herşeyi!!!
bunu yazarak bile dediğiniz şeyi yapmış oluyorsunuz...

Kimsenin kimseye laf soktuğu yok. Bunlar sizin zihninizden geçenler olmalı. Yazılanları okursanız burada zıt görüşlerin bile ne kadar medeni bir şekilde fikirlerini beyan ettiklerini görebilirsiniz... Ve buraya yazı yazan, birbirlerine zıt fikirlere sahip onlarca kişi arasında üslubu bozuk, hakaret eden bir siz bir de arkadaşınız var... Umarım bunun farkına varır ve devam ettirmezsiniz.

Saygılar...

Saygılar Bizden Kardeş

Ben sana burda çok asılsız yazı... bıyık altından laf sokmalar göstermek isterim ama zıt görüş olsa bile saygı duyarım... uslup konusuna gelince ben argo bir şey kullandığımı zannetmiyorum uslubumuda BAHSETTİĞİM KİŞİLERE az bile buluyorum ben nasıl saygı duyuyorsam sizlerden de bekliyorum...

. . .

hem diyorsunuzki:
Alpinist_25' Alıntı:
Tahminim şu hakem penaltınızımı vermedi yoksa başka nedenlerdemi var...

hemde:

Alpinist_25' Alıntı:
Ben Hiç değilse kaş göz altından uyduruk laf sokmuyorum dobra dobra söylüyorum herşeyi!!!

Alpinist_25' Alıntı:
Ben sana burda çok asılsız yazı... bıyık altından laf sokmalar göstermek isterim ama zıt görüş olsa bile saygı duyarım... uslup konusuna gelince ben argo bir şey kullandığımı zannetmiyorum uslubumuda BAHSETTİĞİM KİŞİLERE az bile buluyorum ben nasıl saygı duyuyorsam sizlerden de bekliyorum...
. . .

görüşlerinize saygı duyulmasaydı sanırım çoktan silinmişti ve sadece argo kelimeler kullanmakla üslub yanlış olmuyor.
Bu konudaki son mesajımdır.konuyu uzatmak gereksizdir.Kanımca yapılması gereken kazananı tebrik etmek kaybedene ise "nasıl da kaybettin" gibisinden şeyler dememektir.

Asılsız yazı demeyle olmaz, asılsız olduğunu düşündüğün şeyin aslını kibarca, genel ahlak ve saygı kurallarının dışına çıkmadan yazarsın. Daha sonra yazdıklarının üzerine söz söyleyecekler varsa yine aynı şekilde kibarca, genel ahlak ve saygı kurallarının dışına çıkmadan yazarlar... Bıyık altından laf sokma gibi birşey de yok, yazanlar eleştirdiği kişilerin isimlerini vererek eleştirilerini yapıyorlar zaten... Dediğim gibi böyle atışmak yerine, yazacağın varsa buyur dilediğini ismini vererek eleştir, asılsız olduğunu düşündüğün iddiaların asıllarını ilet. Ama lütfen üslubunu bozma, bunun ne sana ne de bize faydası olmaz...

Yollarda görüşmek dileğiyle...

O asılsız yazıları bazılar biliyor fakat her nedense işlerine gelmiyor. . . Evet bazılarının pek hoşuna gitmiyor gerçekler...acı olduğu içinmidir yoksa nedendir bilinmez... boşverin tebrik etmeyin siz teselli verin bence... Yazılar silinirdi diyorsunuz zaten diğer arkadaşımın kullanıcı adı engellendi sen boşver canım kardeşim neyin ne olduğunu az çok biliyoruz sen yorma kendini... bende daha uzatmayacam bu topic yazısındaki ilk mesajda bulunan rakamlar herşeyi ifade ediyor diyecem uslub yanlış diyeceksiniz ama biz bıyık altından konuşamıyoruz her nedense... Kalın sağlıcakla

Tekrar ediyorum;
Forumda kimsenin üyeliği silinmediği gibi herhangi bir müdahelede de bulunulmamıştır... Şifresini unutan varsa lütfen Şifremi Unuttum linkine tıklasın, sorunu çözemezse siteye üye olurken kullandığı email adresi üzerinden benimle iletişime geçsin... Bunun dışında kimsenin ne alzheimer, ne de defalarca yazılmasına rağmen anlayamama problemleriyle uğraşamam...

sıktın ama artık, sana çok sabredildi burada. garip yazılarına devam edersen Sedat kadar kibar ve sabırlı olmayabilirim.

Arkadaşım İnsanların Farklı Farklı Görüşleri Vardır, Düşünçeleri Vardır, Kabullenmek İstemedikleri Kendi Doğruları, Bide Bunları Karşı Tarafa Aktarma, Anlatma Biçimi Vardır.Yazdıklarından Anladığım Kadarıyla Sen Ne Yaıp Edip Buluyorsun, İnatla Saygısızlık Etmeye, Karşındaki İnsanların Sabırlarını Senin çıktığın Saygı Çercevesi Dışana Çekmeye Çalışıyorsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR