Dağcılık Başlığı Altında Malzeme Tanıtımları Alt Başlığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bilge Çağrı GÜNAY Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,732

Bilge Çağrı GÜNAY

Bekle beni k2!
Yer
Edirne
Dağcılık Başlığı Altında Malzeme Tanıtımları Alt Başlığı açılması bence çok güzel olur. Bu sayede yeni malzeme almayı düşünen arkadaşlar bu malzemeyi almış ve daha önce kullanmış arkadaşların tecrübelerinden faydalanmış olurlar. Bu sayede Aktarılan tecrübelerden ders çıkarılarak alınacak malzemelere o yönde karar verilir. Ben çok faydalı olacağı kanaatindeyim. Çünkü bir malzeme almadan önce mutlak surette daha önce bu malzemeyi kullanmış, tecrübe etmiş birinden fikir almak isterim. Bu sayede ne kadar ve ne şekilde beklentilerimi karşılayacak bilmek isterim. Eminim ki bir çok arkadaş benimle aynı düşüncededir. Site yetkililerinin bu konuda ki düşünceleri ne yönde olur acaba?

Şimdiden teşekkür ediyorum, selamlar...

B. Ç. GÜNAY

Etiketler
başlığı
Ynt: Dağcılık Başlığı Altında Malzeme Tanıtımları Alt Başlığı

Öneriniz için çok teşekkür ederim. Böyle bir bölüme gerçekten ihtiyacımız var. Şuan ki forum düzeni içinde kampçılık, dağcılık ve yürüyüş ekipmanları kendi başlıkları altında tartışılıyor. Böyle olunca da çadır gibi birçok ortak ekipman her bölümde ayrı ayrı tartışılıyor. Tüm forum başlıkları en kısa zamanda tekrar düzenlenecek zaten. Bu önerinizi de not aldım ve yapılacaklar listesine ekledim ;)

Selamlar,
Sedat

Ynt: Dağcılık Başlığı Altında Malzeme Tanıtımları Alt Başlığı

Çok sevindim. Ben döküman hazırlamaya başladım bile :smiley: İlginiz için teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR