DACİA DUSTER TERMOMETRE VE NAVİGASYON BAĞLANTISI.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KAR KAPLANI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,377

KAR KAPLANI

Her Şeye Rağmen Hayat Güzel.
Yer
ADANA
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Duster en enbüyük eksikliği jip olmasına rağmen bir termometresinin olmamasıydı uzun zamandır

gurupta arkadaşların yaptıkları termometrelerin birçoğu kullanışsız ve görüntüsünün çok basit olduğunu gördüm ve bunlarıda

daha önce belirtmiştim. Zaten ben aracın orjinalliğinin bozulması taraftarı değilim onun için aracıma monte ettiğim

termometre ve navigasyonmun görüntülerini sizlerle paylaşmak istedim.

NAVİGASYON: Daha önceki aracımda kullanmış olduğum navigasyonumdu özellikleri

1- Dikkat ederseniz bağlantıda hiç kablo kalabalıklığı yok.

2- Aracımın kontağının birkere çevrilmesinde elektirik geliyor.

3- Açdıktan sonra cep telefonumla eşleşip eller serbes bir şekilde tel. görüşmelerini yapa biliyorum

4- Aracın kontağı kapandığında elektirik bağlantısı kesildiğinden 10 sn. sonra otomatik olarak kapanmaktadır.

TERMOMETRE BAĞLANTISI: Buzdolabı ve klıma yedek parçası satan yerden Dijital termometre aldım FİYATI : 25 TL

1- Dikkat ederseniz bağlantıda göze batan hiç kablo kalabalığı yok

2- Aracın kontağı bir kademe çevrildiğinde termometre çalışıyor 2.sn de değer görünüyor.

3- Termometreye bakmak için sadece dikiz aynasının az yukarısına bakmanız yeterli gözünüzü yoldan ayırmıyorsun

4- Termometre ışıktan etkilenmiyor gündüz çok net gece ise muhteşem gösteriyor.

5- Araç kontağı kapandığında termometre kapanıyor

6- Ölçüm değeri sonucunun doğruluğu ise diğer aracım wv nin termometresi 9,5 derece iken Duster 9,4 dereceyi

gösteriyordu araçlar yan yana duruyorlar.

TÜM GURUP ÜYESİ ARKADAŞLARA KAZASIZ BELASIZ GÜNLER DİLERİM.

12 ŞUBAT 2012 003.jpg

12 ŞUBAT 2012 004.jpg

12 ŞUBAT 2012 007.jpg

12 ŞUBAT 2012 008.jpg

12 ŞUBAT 2012 009.jpg

Etiketler
Ynt: DACİA DUSTER TERMOMETRE VE NAVİGASYON BAĞLANTISI.

KAR KAPLANI' Alıntı:
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Duster en enbüyük eksikliği jip olmasına rağmen bir termometresinin olmamasıydı uzun zamandır

gurupta arkadaşların yaptıkları termometrelerin birçoğu kullanışsız ve görüntüsünün çok basit olduğunu gördüm ve bunlarıda

daha önce belirtmiştim. Zaten ben aracın orjinalliğinin bozulması taraftarı değilim onun için aracıma monte ettiğim

termometre ve navigasyonmun görüntülerini sizlerle paylaşmak istedim.

NAVİGASYON: Daha önceki aracımda kullanmış olduğum navigasyonumdu özellikleri

1- Dikkat ederseniz bağlantıda hiç kablo kalabalıklığı yok.

2- Aracımın kontağının birkere çevrilmesinde elektirik geliyor.

3- Açdıktan sonra cep telefonumla eşleşip eller serbes bir şekilde tel. görüşmelerini yapa biliyorum

4- Aracın kontağı kapandığında elektirik bağlantısı kesildiğinden 10 sn. sonra otomatik olarak kapanmaktadır.

TERMOMETRE BAĞLANTISI: Buzdolabı ve klıma yedek parçası satan yerden Dijital termometre aldım FİYATI : 25 TL

1- Dikkat ederseniz bağlantıda göze batan hiç kablo kalabalığı yok

2- Aracın kontağı bir kademe çevrildiğinde termometre çalışıyor 2.sn de değer görünüyor.

3- Termometreye bakmak için sadece dikiz aynasının az yukarısına bakmanız yeterli gözünüzü yoldan ayırmıyorsun

4- Termometre ışıktan etkilenmiyor gündüz çok net gece ise muhteşem gösteriyor.

5- Araç kontağı kapandığında termometre kapanıyor

6- Ölçüm değeri sonucunun doğruluğu ise diğer aracım wv nin termometresi 9,5 derece iken Duster 9,4 dereceyi

gösteriyordu araçlar yan yana duruyorlar.

TÜM GURUP ÜYESİ ARKADAŞLARA KAZASIZ BELASIZ GÜNLER DİLERİM.

12 ŞUBAT 2012 014.jpg

12 ŞUBAT 2012 017.jpg

12 ŞUBAT 2012 020.jpg

12 ŞUBAT 2012 021.jpg

12 ŞUBAT 2012 025.jpg

Hayırlı olsun.
Dixi DX-10A cihaz 220 v ve 12/24volt olarak satılıyo sanırım. Sizinki 12 volt mu? Bir de montajını tam detaylı anlatabilir misiniz? Kontak sigortasından mı aldınız elektiriği? Bir de cihazın ölçüleri nedir?

aracınız hayırlı olsun. navigasyondan memnun musunuz ?piranhanın 5' lik modeli galiba..

sial' Alıntı:
aracınız hayırlı olsun. navigasyondan memnun musunuz ?piranhanın 5' lik modeli galiba..

Zaten aracı aldığımda bana ASELSAN navigasyon ve park sensörü hediye edildi ama ben eski kullandığım navigasyondan vazgeçmedim. prenha infinity 5.0 çok memnunum.

MONTAJ:

Ürünü dikiz aynasının üzerinde ortalıyarak koyulup, yanlarından işaretlenecek. iki küçük delik açılacak pilastik kelepçe deliklerden geçirilecek.

kablolar tavan halısının altına itelenecek, kapı lastikleri çıkarılıp altından siğorta kutusuna kadar götürülecek.

Termometre civası ucu dışarda kalacak, elektirik kablosu siğorta kutusuna getirilecek. ucun biri alttaki
10 amp. lik kırmızı siğortaya diğer ucu şase vidasına resimde gösteriliyor bağlanacak kablo fazlalıkları siğorta kutusunun içinde kalacak. hepsi bu.

ELEKTİRİK İŞİNDEN ANLAMAYAN KESİNLİKLE YAPMAYA KALKMASIN! BİR OTO ELEKTİRİKÇİYE

GÖTÜRSÜN O ELEKTİRİKÇİDE BİZAHMET ELLERİNİ YIKAYIP BU İŞİ YAPSIN :D

Emeğine sağlık Karkaplanı,gayet güzel ve titiz bir çalışma,detaylı açıklamalarda oldukça faydalı olmuş güle güle kullan.

Termometre ço k ciks olmuş. Güle güle kullanın.

youngsun' Alıntı:
Hayırlı olsun.
Dixi DX-10A cihaz 220 v ve 12/24volt olarak satılıyo sanırım. Sizinki 12 volt mu? Bir de montajını tam detaylı anlatabilir misiniz? Kontak sigortasından mı aldınız elektiriği? Bir de cihazın ölçüleri nedir?

Termometrenin markası JİNYİNG DV 10A
Güç kaynağı 12/24 volt oarak satılan modeli alınacak her iki voltajdada çalışa biliyor ve + ile - kutup farklılığı yok.
çalışma aralığı -30 ile +110 derece arası
Ölçüleri : 64x31 mm (Küçük ve kibar)

Elektirik bağlantısının nasıl yapılacağını ayrıntılı bişekilde anlattım yukarda ordan okursunuz.

Ellerinize sağlık sayın Kar Kaplanı,çok güzel olmuş.
Dış hava ısısını da gösteren (Yani hem iç ve hem de dış ısıyı) bir sistem nasıl uygulanabilir acaba ????

Sayın kar Kaplanı Termometreyi Adana'da nereden aldınız ve nerede montaj yaptırdınız adres alabilir miyim bende düşünüyorum. Ayrıca navigayon taktırmak için nereyi önerirsiniz ve piranadan memlun musunuz tüm Türkiye ve ilçelerin hepsini kapsıyor mu
kazasız sürüşler
güle güle kullanın.

komkarbey' Alıntı:
Sayın kar Kaplanı Termometreyi Adana'da nereden aldınız ve nerede montaj yaptırdınız adres alabilir miyim bende düşünüyorum. Ayrıca navigayon taktırmak için nereyi önerirsiniz ve piranadan memlun musunuz tüm Türkiye ve ilçelerin hepsini kapsıyor mu
kazasız sürüşler
güle güle kullanın.

Termometre tüm buzdolabı parçası satan yerlerde var. 20 ile 25 tl. arası. Montajı kendim yaptım çünkü Türkiye'de kafama göre işçilik yapan usta yok gibi :smiley:
Navigasyona gelince 2,5 yıldır kullanıyorum güzel şuan vatanda 189 TL.

Sizde yetenek var ama bende yok montaj yapacağımı sanmıyorum ;D navigasyonu da siz monte ettiniz herhalde bende iş yerinize gelsem montaj yaparmısınız ;D

Farklı bir navigasyon bağlantı yeri uyguluması :smiley:
http://www.youtube.com/watch?v=Xpy1mVy4aIE

ümiterkan' Alıntı:
Farklı bir navigasyon bağlantı yeri uyguluması :smiley:
http://www.youtube.com/watch?v=Xpy1mVy4aIE
ilginç ve farklı ama yakını zor görenlere uygun değil

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

SON KONULAR

Geri