KAR KAPLANI
Her Şeye Rağmen Hayat Güzel.
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Duster en enbüyük eksikliği jip olmasına rağmen bir termometresinin olmamasıydı uzun zamandır
gurupta arkadaşların yaptıkları termometrelerin birçoğu kullanışsız ve görüntüsünün çok basit olduğunu gördüm ve bunlarıda
daha önce belirtmiştim. Zaten ben aracın orjinalliğinin bozulması taraftarı değilim onun için aracıma monte ettiğim
termometre ve navigasyonmun görüntülerini sizlerle paylaşmak istedim.
NAVİGASYON: Daha önceki aracımda kullanmış olduğum navigasyonumdu özellikleri
1- Dikkat ederseniz bağlantıda hiç kablo kalabalıklığı yok.
2- Aracımın kontağının birkere çevrilmesinde elektirik geliyor.
3- Açdıktan sonra cep telefonumla eşleşip eller serbes bir şekilde tel. görüşmelerini yapa biliyorum
4- Aracın kontağı kapandığında elektirik bağlantısı kesildiğinden 10 sn. sonra otomatik olarak kapanmaktadır.
TERMOMETRE BAĞLANTISI: Buzdolabı ve klıma yedek parçası satan yerden Dijital termometre aldım FİYATI : 25 TL
1- Dikkat ederseniz bağlantıda göze batan hiç kablo kalabalığı yok
2- Aracın kontağı bir kademe çevrildiğinde termometre çalışıyor 2.sn de değer görünüyor.
3- Termometreye bakmak için sadece dikiz aynasının az yukarısına bakmanız yeterli gözünüzü yoldan ayırmıyorsun
4- Termometre ışıktan etkilenmiyor gündüz çok net gece ise muhteşem gösteriyor.
5- Araç kontağı kapandığında termometre kapanıyor
6- Ölçüm değeri sonucunun doğruluğu ise diğer aracım wv nin termometresi 9,5 derece iken Duster 9,4 dereceyi
gösteriyordu araçlar yan yana duruyorlar.
TÜM GURUP ÜYESİ ARKADAŞLARA KAZASIZ BELASIZ GÜNLER DİLERİM.
gurupta arkadaşların yaptıkları termometrelerin birçoğu kullanışsız ve görüntüsünün çok basit olduğunu gördüm ve bunlarıda
daha önce belirtmiştim. Zaten ben aracın orjinalliğinin bozulması taraftarı değilim onun için aracıma monte ettiğim
termometre ve navigasyonmun görüntülerini sizlerle paylaşmak istedim.
NAVİGASYON: Daha önceki aracımda kullanmış olduğum navigasyonumdu özellikleri
1- Dikkat ederseniz bağlantıda hiç kablo kalabalıklığı yok.
2- Aracımın kontağının birkere çevrilmesinde elektirik geliyor.
3- Açdıktan sonra cep telefonumla eşleşip eller serbes bir şekilde tel. görüşmelerini yapa biliyorum
4- Aracın kontağı kapandığında elektirik bağlantısı kesildiğinden 10 sn. sonra otomatik olarak kapanmaktadır.
TERMOMETRE BAĞLANTISI: Buzdolabı ve klıma yedek parçası satan yerden Dijital termometre aldım FİYATI : 25 TL
1- Dikkat ederseniz bağlantıda göze batan hiç kablo kalabalığı yok
2- Aracın kontağı bir kademe çevrildiğinde termometre çalışıyor 2.sn de değer görünüyor.
3- Termometreye bakmak için sadece dikiz aynasının az yukarısına bakmanız yeterli gözünüzü yoldan ayırmıyorsun
4- Termometre ışıktan etkilenmiyor gündüz çok net gece ise muhteşem gösteriyor.
5- Araç kontağı kapandığında termometre kapanıyor
6- Ölçüm değeri sonucunun doğruluğu ise diğer aracım wv nin termometresi 9,5 derece iken Duster 9,4 dereceyi
gösteriyordu araçlar yan yana duruyorlar.
TÜM GURUP ÜYESİ ARKADAŞLARA KAZASIZ BELASIZ GÜNLER DİLERİM.