Dacia Duster Satılık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Madesti Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,583

Madesti

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-2011-1.5-dizel-duster-135763471/detay/

yukarıda ki ilan da bulunan aracımız satılıktır. İlgilenen olursa sitede ki arkadaşlarıma gitmesini isterim.

Ynt: Dacia Duster Satılık

Madesti' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar ....aracımız satılıktır. İlgilenen olursa sitede ki arkadaşlarıma gitmesini isterim.

Hakget mi diyon "yeni üye" madesti... ? Gozlerim yaşardı bu arkıdeş muhabbetinden. ;)

Yav muhterem, sen buraya heç uğramamışın; yeni üye olmuşun, ilk mesajın da satış üstüne. Bi de "sitedeki arkadaşlarına" gitmesini istermişsin.... ;D ;D ;D ;D

Yalnız bişey var: Burası satış kısmı değil. Hem ana sayfada ilanlar var. Orada satışını yap.

Oraya ekledim, yalnız şöyle de bir sıkıntı var, site üyelik yapılmadan takip edilebiliyor, işlerimin yoğunluğundan aktivitilere katılamıyorum yalnız mümkün olduğunca belirtilen yerleri kendim geziyorum :smiley:

youngsun' Alıntı:
Sitedeki arkadaslarina sen bu araci LAYIK goruyosun demek.
Ben de mesaji okuyunca cidden temiz bir araba sandim.

Arkadaşlar aracın bi sıkıntısı yok ki. Motoru yapılalı 10.000 km oldu ve 1 yıl garantili yapıldı. Yüzeysel boyalı çünki farklı zamanlar da farklı sürtmeler oldu onları da kaskoda yaptırdık. Expertiz raporu var mekanik ile alakalı hiç bir problemi yok Bosh servisinden alındı. Bununla birlikte piyasasını biliyorsunuzdur biz bunun 7-8 bin altına veriyoruz ayrıca siteden bir arkadaşım aldı diyelim bir sıkıntısı olursa arasın beni masrafını da karşılarım o derece de garantisini veririm

Araç 3 aydır satılık ben siteyi geziniken satılık araç ilanları gördüğümden buraya da koymak yeni aklıma geldi eğer sırf ticaret yapmak amacı ile geldiğimi düşünüldü sanırım.. Bu gibi bi düşünce varsa ilandan kaldırabilirim.

Madesti' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-2011-1.5-dizel-duster-135763471/detay/

yukarıda ki ilan da bulunan aracımız satılıktır. İlgilenen olursa sitede ki arkadaşlarıma gitmesini isterim.
İyi Günler, Hayırlı satışlar Halit Bey.
Aracı bir arkadaşım düşünüyor, üyeliği olmadığından benden sormamı rica etti. Araç bu km'deyken neden motor yapıldı, hararet felan mı yaptı? Yoksa motor ömrü normalde bu kadar mıdır?
Teşekkürler.
Saygılarımla.

2011 model arac 144 bin km de gece gunduz yol yapmiş anlasilan ,

ayrıca 4 cekermı merak ettim dogrusu ..

sabri yucel' Alıntı:
1.5 dci renault motoru cok rahat 200 bin gorur muhtemelen enjektor işemesinden dolayı motor yapılmıstir ..
Yani normali 200 bin midir?
Madesti' Alıntı:
Arkadaşlar aracın bi sıkıntısı yok ki. Motoru yapılalı 10.000 km oldu
Motora ne kadar masraf edildi?

Merhabalar, Sabri bey'in bahsettiğine yakın bir konudan ötürü yapıldı. Sürekli Mazot aldığımız yerden yine mazot alındığında depo değişimi esnasında mazot almışız, pompacı arkadaşın dikkatsizliği ve yakıt vermemesi gereken yerden yakıt vermesinden ötürü olan sorun aslında ve enjektöre pislik kaçıyor, enjektör fazla yakıt bırakınca da yanma odasında fazla yakınca pistonlarda poroblem oluşuyor ama allahtan biz erken davrandık motordan ses gelmeye başlayınca hemen sağa çekip servisi aradık geldiler, aracı servise çektiler ve çalışır hale getirdiler, yani garibim o halde bile çalışmakta ısrar etti :smiley: Sonra problemin yakıtta olduğunu belirttiler, biz de gerekli belgelerle yakıt bayisine ilettik v.s. 1 ay sonra onay geldi ve araç yakıt firmasının para ödemesi ile motorda ki gereken ne varsa Turbo - Yağ pompası - v.s. dizel araç da ne gerekirse kaputun aldıtında ki herşeyi değiştirdiler. Biz o gün bugündür sorunsuz bindik, yani 10 bin km geçti allaha şükür hiç bir problemi de olmadı

sabri yucel' Alıntı:
2011 model arac 144 bin km de gece gunduz yol yapmiş anlasilan ,

ayrıca 4 cekermı merak ettim dogrusu ..

Aslında Bodrum da yazlığımız var babam emekli olduğundan canı sıkılınca da tekirdağ - bodrum - samsun - istanbul - aydın

Gezer sürekli özellikle de hafta da 2 kere bi yerlere gider..
Şöyle söyliyeyim
Kendime ait 2012 model yeni kasa rio aracım var.. Bu aracı bende sıfır aldım şuan araç 14 aylık.. 2 kere tatile gittim geldim 3 kere bolu hafta sonu tatili yaptım, bir kaç yer gezdim.. Araç şuan 31,000 km ye geldi

dizel bir araç yıllık ortalama az yakıyorsa insanlar 30,35 bin km yapıyor.

Babam gezen bir insan ve bu araç 2011 model ama 2010 yılının son aylarında yollara çıktı dolayısı ile 2 yıldır bizde
o kadar gezen bir insan da bırakın yıllık 70,000 km yol yapsın.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,705
Kaydolan Son Üyemiz
cekmeceli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR