Dacia Duster Paçalık Montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,543

ümiterkan

Zirve
Yer
Rize
bavettes_av_duster_194.jpg

remontage_1_169.jpg

d_montage_2_154.jpg

remontage_3_103.jpg

remontage_4_724.jpg

remontage_5_441.jpg

remontage_6_462.jpg

bavvettes_3_208.jpg

bavettes_4_564.jpg

sous_bois_reflets_745.jpg

Etiketler

Ynt: Dacia Duster Paçalık Montajı

Bu paçalıklardan ben de taktırdım, yetkili serviste 90 TL'ye taktılar.
6 aydır Duster kullanıyorum, kapı kolu seviyesine kadar çamur sıçraması dışında bir şikayetim olmadı. Buna da şikayet denebilirse. Yalnız paçalıklar da çamur olayını azaltmıyor, bunun için taktırmayı düşünen varsa diye yazmak istedim. Dodik dedikleri olmadan olmayacak herhalde.

Paçalıkla eskisine nazaran daha az çamur sıçratıyor. Ayrıca çamurdan ziyade tekerin kaportaya yakın kısmına çakıl taşı tarzı küçük taşların sıçramasına ve kaportada ezikler oluşmasına engel oluyor. Paçalık yokken bu tür sıkıntılar daha çok oluyor.

geo75' Alıntı:
Bu paçalıklardan ben de taktırdım, yetkili serviste 90 TL'ye taktılar.
6 aydır Duster kullanıyorum, kapı kolu seviyesine kadar çamur sıçraması dışında bir şikayetim olmadı. Buna da şikayet denebilirse. Yalnız paçalıklar da çamur olayını azaltmıyor, bunun için taktırmayı düşünen varsa diye yazmak istedim. Dodik dedikleri olmadan olmayacak herhalde.
dodik nedir arkadaşlar ::smiley:

olguncandan' Alıntı:
Yanılmıyorsam "uzatılmış, sonradan yapılmış çamurluklar"a deniyor. Şayet böyleyse Duster'ın dodiği yok ki ;D
boşveeer olmasın ;)

Ben arkalara taktırdım .Sebebine gelince yağmurlu havalarda anında arka cam çamurdan kapanıyordu silecekleri çalıştırmaktan araba kullanamıyordum.Ama paçalıklardan sonra sorun yüzde 80 gibi geçti.Bu sebepten denenmiştir herkese tavsiye edilir gerçi önümüz de yaz artık.

create' Alıntı:
Ben arkalara taktırdım .Sebebine gelince yağmurlu havalarda anında arka cam çamurdan kapanıyordu silecekleri çalıştırmaktan araba kullanamıyordum.Ama paçalıklardan sonra sorun yüzde 80 gibi geçti.Bu sebepten denenmiştir herkese tavsiye edilir gerçi önümüz de yaz artık.

Bu önemli... Takılması lazım. (Her ne kadar ben henüz taktırmamışsam da, takılması gerektiğine inanıyorum)

dodik dedikleri nesne çamurluğun üstüne takılan siyah plastik korumadır, "golfden biliyorum" :smiley: zaten bazı arkadaşlarımızın araç fotolarında gözüküyor. Arabayı daha kaslı gösterir ve çamurluğu ufak tefek çiziklere karşı korur ama çamur sıçramasına faydası olduğunu sanmıyorum. ::smiley:

pacalıkları nerden aldınız acaba servis dısında ınternette felan satılıyor mu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR