Dacia Duster Kronik Sorunlari

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmetvargelen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,040

ahmetvargelen

Kamp II
Yer
Prag - Cek cumhuriyeti
Merhabalar,

Dacia Duster in herhangi bir sekilde Kronik bir sorunu var mi ? Yani, Renault Megane larda (kullandigim icin biliyorum) elektronik kaptor, direksiyon ici airbag kablolari, on sol cam acma motoru gibi kronik olarak hemen hemen her megane da zamanla gorulen sorunlar cikmistir. Bu sorunlar Megane Faz 2 lerde iyilestirildi. Bu sekilde Duster larda gordugunuz herhangi bir sorun varmi ?

Tesekkurler

Etiketler

Ynt: Dacia Duster Kronik Sorunlari

30 bin km.de...
4/1 toprak yollar olabilir... Herhangi bir sorun olmadı. Her aksam tıkır tıkır...

Aracımı aldıktan 6 ay sonra döner kontaktör sorunu yaşadım, değiştirildi. ;)

Seviyorum yurdum insanını; çok samimi ;D ;D ;D 8)

fotoğraf.JPG

3 aylık olan duster ımla 12.000 km yaptım. karsılastıgım hicbir sorun yok. bakalım görecegiz.

her kalkışta sağ arka taraftan gelen tıkırtı,
bozuk yollarda dönüşlerde direksiyondan gelen tıkırtı,
muhtemelen sağ arka amortisörden gelen "lok" "lok" sesi,
arasıra ön gögüslükten gelen sesler,
kalorifer fanı balanssızlığı,

son madde hariç önemsemiyorum... benim için önemli olan mekanik/motor aksamı sorun çıkarmasın..

Araba kısmet işi... Opel Corsa vardı daha önce, 5000km olmadan 8 kere yolda kaldı, mahkeme kararı ile iade ettim Gedizler opele.....

cem.321' Alıntı:
Araba kısmet işi... Opel Corsa vardı daha önce, 5000km olmadan 8 kere yolda kaldı, mahkeme kararı ile iade ettim Gedizler opele.....
Buna bende inanıyorum şans işi, fazla kafaya takmamak lazım ;)

ya arkadaşlar beni 4wd aracımda özellikle mıcırlı veya toprak gibi bozuk yollarda arka tarafta nerden geldiğini bilmediğim bi zırıltı (zın zın zın)diye bi ses geliyo. bu tüs sesle karşılaşan varmı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR