Dacia - Duster; Hız Sabitleyecisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,977
Ynt: Dacia - Duster; Hız Sabitleyecisi

arkadaslar konu nasıl acıcaz burada yavvvv :?

Etiketler

merhaba_53' Alıntı:
arkadaslar konu nasıl acıcaz burada yavvvv :?

Dacia forumuna tıkla. Orada YENİ KONU kısmı var, ona tıklayarak yeni konu başlatabilirsin.

Yahu nasıl olmaz ya.. Renault'un diğer modellerindeki sistem uymuyormuymuş Duster'a? Yahu aracın herşeyi Reno!
Peki Duster'ın Renault adıyla satışa çıkarılan modellerinde de mi yokmuş?

Ağutos sonunda makyajlanacak Duster'larda olsa bari de, oradan alsak taktırsak serviste..

Üstad bu işin bi espirisi yok, gerekli parçalar olması dahilinde yapılacak olan bir sistem, servis katiyen bunu takmaz, bizim servislerde bu bilgi nerde ? Servislerdeki adamların etliye sütlüye dokunmam ben demesi olayı bitiriyor, kaldı ki Avrupa yakasında aracın beyninde var olan ancak program atılmadan çalışmayan kapı kilitleme sistemini yaptıramadım, taaa şileye yakın bir reno servisine gidip yaptırmıştık arkadaşla..

selam,
bi de şöyle bir durumda var ;ağustosta dusterlarda bu opsiyon olsa bile fiyatı 300 400 lira olur mesela , ama sonradan takmak servisde küçük bir servete patlar gibime geliyor + gerçektende ne kadar başarılı olacakları cabası

Hiz sabitleyici ile ilgili yerli bir firma var. Ister gaz telli ister elektronik gaz kelebekli her araca takiyolar.
Yalniz torpido icimdeki OBD soketinden devamli bir kablo takili duruyo. O da hiz devir vs. bilgilerini almak icin.
Ben bunu istemedim. O zaman dediler. Konsolu sokelim OBD soketine paralel arkadan giris yapalim, boylece torpidoda kablo gorunmez.
Hersey iyi fakat, hiz sabitleme tuslari ayrica bir kmanda gibi bir yere monte edilmeli.
LZ Partz gibi sinyal kolu gibi degil.
Fiyati da 900 TL. Ancak benim istedigim gibi yapilirsa ekstra iscilikle 1500 TL.

Torpidodaki kablo çok mu kötü? Ayrıca lzpart'da ki gibi kollu mu yapıyorlar? Firma ismini alabilir miyim bu rada ?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Firma, Eltesanmobil.
Oncelikle Duster araca uygun montaj kitini siparis ediyolar Almanyadan. 3 haftada o geliyomus.
Yanlis veri sinyal vb olmamasi icin uretici kesinlikle bantlama lehimleme vs onermiyormus. Sadece tak çıkarlı soketler.
Ben bayramdan sonra gorusmeye gidicem hatta ikna olursam taktiricam.
Memnuniyetimi yada memnuniyetsizligimi burdan paylasirim.

Sen yaptırt bakalım abi peşinden bende yaptırırım.

Güray hocam LZ deki dizellerde sadece 90 bg lere uygulanabiliyormuş , burdakide öylemi ?

Suleyman abi Dusterlarda 2 tip kablolama veri aktarma sistemi var.
2012 oncesiler ve sonrasi.
2012 sonrasi.olanlar yani teybi bluetoothlu olanlar CANBUS.
Bizimkiler CANBUS degil.
CANBUSlu olanlar sadece tak cıkar soketlerle halloluyor.
Bizimkiler tam bir sacmalik cunku gaz kontrolu vs kablolaniyor ancak OBD soketinden veri alamiyor.
Ancak ELTESAN Mobilin dedigine gore her arac icin uygun kablo demeti ve cihaz varmis.
Bence 2012 oncesilere olmuyodur ama yine de gorucez.

Kontrol butonu buysa hiç beğenmedim pratik olur mu ki? Ayrıca direksiyonun sol tarafındaki bir yere taktırırım ben olsam rengi uygun değil zaten.. Sanki Sinyal kolu gibi birşey olsa daha güzel olurmuş.

Rakam çok yükseliyor böylede olunca.. Sonra düşünüyorsun bu kadar yüksek rakamlara gerek varmı diye buna verdiğim parayla yakıta kamp'a versem 5 kez gezerim diyorsun.

Aracıma bugüne kadar standart kullandım, bir yan basamak dahi 500 lira yazık günah.. Bi macera paketi var zaten akıllara zarar. Sanırsın ki araç range rover..

Sent from my iPad